Oğuz Kaan Salıcı: "Türkiye'yi Mafyanın Birleşmiş Milletleri Haline Getirenlerle Hesabımız Var" - Son Dakika
Güncel

Oğuz Kaan Salıcı: "Türkiye'yi Mafyanın Birleşmiş Milletleri Haline Getirenlerle Hesabımız Var"

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Gaziantep İl Binası’nın açılışında; “Türkiye’yi mafyanın Birleşmiş Milletleri haline getirenlerle hesabımız var. Türkiye’nin neresinde olursa olsun okulların arkasında uyuşturucu satan, onu gören görmezden gelen, istediğiniz fiyata 7 gün 24 saat uyuşturucu bulabileceğiniz bu ülkeyi bu hale çevirmiş olanlar görülecek hesabımız var” dedi. Salıcı, “Antep’in sokaklarında satılan uyuşturucudan Süleyman Soylu’nun haberi yok mu? Bu işleri engellemeden sorumlu Süleyman Soylu değil mi? Ne yapıyor? Balık baştan kokmuş. Biz bu düzeni değiştireceğiz. Bu mafya düzenini kuran, bu uyuşturucu çetelerini kollayan, Türkiye’yi Antep’i Suriyelilerin sığınmacı merkezi haline getirenlerle de hesaplaşacağız” diye konuştu.

10.12.2022 15:43  Güncelleme: 16:08

MAHİR BAĞIŞ

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Gaziantep İl Binası'nın açılışında; " Türkiye'yi mafyanın Birleşmiş Milletleri haline getirenlerle hesabımız var. Türkiye'nin neresinde olursa olsun okulların arkasında uyuşturucu satan, onu gören görmezden gelen, istediğiniz fiyata 7 gün 24 saat uyuşturucu bulabileceğiniz bu ülkeyi bu hale çevirmiş olanlar görülecek hesabımız var" dedi. Salıcı, "Antep'in sokaklarında satılan uyuşturucudan Süleyman Soylu'nun haberi yok mu? Bu işleri engellemeden sorumlu Süleyman Soylu değil mi? Ne yapıyor? Balık baştan kokmuş. Biz bu düzeni değiştireceğiz. Bu mafya düzenini kuran, bu uyuşturucu çetelerini kollayan, Türkiye'yi Antep'i Suriyelilerin sığınmacı merkezi haline getirenlerle de hesaplaşacağız" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, bugün CHP Gaziantep İl Binası'nın açılışına katıldı. Burada bir konuşma yapan Salıcı, şunları söyledi:

"Önümüzde bir seçim var. ya tek adam yönetimi ile devam edeceğiz, bir kişinin ağzından çıkan şey kanun olacak, Osmanlı padişahlarında olmayan yetkiyle donatılmış birisiyle bu Türkiye bu sıkıntıları yaşamaya devam edecek ya da Meclis'in, istişarenin, karşılıklı konuşmanın, ortak aklın ön plana çıktığı güçlendirilmiş parlamenter sistem tercihini Türkiye yapacak, önü açılacak, daha aydınlık bir Türkiye'yi hep beraber kuracağız.

"BİZ O MÜCADELEYİ MAFYA ANTEP'İ TESLİM ALSIN DİYE VERMEDİK. BU ŞEHİRDE FETÖ BORSASI KURULSUN DİYE VERMEDİK"

Bu kadar kritik bir seçime gidiyoruz. Baskı yapılıyor mu? Evet yapılıyor. Parti ile devlet iç içe geçmiş durumda. Adalet ve Kalkınma Partisi, devletin bütün olanaklarını kullanan bir siyasi parti. Bizim devletin memuru olanlara söyleyeceklere en ufak bir sözümüz yok. Biz binlerce yıllık tarihsel geçmişe sahip devlet geleneğine sahip bir milletiz. Öyle kolayına da bulmadık bu ülkeyi. 1923'te Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde bir Milli Mücadele verdik, o mücadelenin en sert verildiği yerlerden birisi Antep onun için Gazi zaten, Antepli bu mücadelenin nasıl bir mücadele olduğu, ne bedeller ödendiğini de biliyor. Biz o mücadeleyi bugün ülkenin sokaklarında uyuşturucu satılsın diye vermedik. Biz o mücadeleyi mafya Antep'i teslim alsın diye vermedik. Bu şehirde FETÖ borsası kurulsun diye vermedik.

"TÜRKİYE'Yİ MAFYANIN BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİ HALİNE GETİRENLERLE HESABIMIZ VAR"

Bugün Türkiye'yi bölgenin, dünyanın sığınmacı merkezi haline getirenlerle hesabımız var görülecek. Türkiye'yi mafyanın Birleşmiş Milletleri haline getirenlerle, sokakta Gürcü mafyası mı dersin İtalyan mafyası mı dersin Sırp mafyası mı dersin kol geziyor, Türkiye'yi mafyanın Birleşmiş Milletleri haline getirenlerle görülecek hesabımız var. Türkiye'nin neresinde olursa olsun okulların arkasında uyuşturucu satan, onu gören görmezden gelen, istediğiniz fiyata her keseye uygun 7 gün 24 saat uyuşturucu bulabileceğiniz bu ülkeyi bu hale çevirmiş olanlarla görülecek hesabımız var.

"ANTEP'İN SOKAKLARINDA SATILAN UYUŞTURUCUDAN SÜLEYMAN SOYLU'NUN HABERİ YOK MU?"

Biliyorsunuz bizim bir İçişleri Bakanımız var, bu uyuşturucu işlerinden iyi anlar. Mafya meselesini iyi bilir. Öyle herkesle fotoğraf çektirmez. Antep'in namuslu, vergisini verenleri ile görüşmez ama eğer Antep'te bir mafya babası varsa onunla kesin fotoğrafı vardır, eğer bir uyuşturucu baronu varsa onunla kesin fotoğrafı vardır. Kendisine Süleyman Soylu diyorlar ama biz ona fotoroman Süleyman diyoruz. Antep'in sokaklarında satılan uyuşturucudan Süleyman Soylu'nun haberi yok mu? Bu işleri engellemeden sorumlu kişi Süleyman Soylu değil mi? Ne yapıyor? Balık baştan kokmuş. Biz bu düzeni değiştireceğiz. Bu mafya düzenini kuran, bu uyuşturucu çetelerini kollayan, Türkiye'yi Antep'i Suriyelilerin sığınmacı merkezi haline getirenlerle de hesaplaşacağız.

"6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU EVLENDİREN ADAMLARLA HESAPLAŞMAZSAK GAZİ UNVANINA LAYIK BİR ANTEP YARATAMAMIŞIZ DEMEKTİR"

Bizim işinde gücünde memleketin iyi olsun diye koşturan kimseyle hiçbir sorunumuz yok. Ama çocuklarımızı zehirleyenlerle hesaplaşmazsak, 6 yaşındaki çocuğu evlendiren adamlarla hesaplaşmazsak, onlarla bağımsız yargı önünde gereken neyse bunun bir faturası olduğunu göstermezsek işte o zaman dedelerimizin Milli Mücadele'de verdiği Gazi unvanına layık bir Gaziantep yaratamamışız demektir.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÖNDERLİĞİNDE BU MÜCADELEYİ SONUÇLANDIRMAYA HAZIRIZ"

O seçim sürecinde çalışmak, böyle düşünmeyenleri ikna etmek, onların sandığa gelmesini sağlamak, onlarla bu mücadeleyi beraber bir şekilde vermek, Altılı Masa'nın belirleyeceği kişiyi Türkiye'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı yapmak ve parlamentoda çoğunluğu sağlayıp Türkiye'nin makus talihini değiştirmek hepimizin boynunu borcu. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bu mücadelenin öncüsü, bu mücadeleyi Altılı Masa ile beraber veren bizim liderimiz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde bu mücadeleyi sonuçlandırmaya hazırız. Önce bunların çetelerini temizleyeceğiz, sonra bunları temizleyeceğiz."

Oğuz Kaan Salıcı: "Türkiye\'yi Mafyanın Birleşmiş Milletleri Haline Getirenlerle Hesabımız Var"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Oğuz Kaan Salıcı: 'Türkiye'yi Mafyanın Birleşmiş Milletleri Haline Getirenlerle Hesabımız Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement