Osmanlı Ocaklarından Açıklama - Son Dakika
Güncel

Osmanlı Ocaklarından Açıklama

Osmanlı Ocaklarından Açıklama

Osmanlı Ocakları, Kırıkkale, Kayseri ve Ankara İl Gençlik Kolları başkanlığına atama yapıldığını duyurdu.

08.11.2015 16:09

Osmanlı Ocakları, Kırıkkale, Kayseri ve Ankara İl Gençlik Kolları başkanlığına atama yapıldığını duyurdu.

Osmanlı Ocakları Basın İletişim Başkanı Mahmut Aktaş tarafından yapılan açıklamada, "Kayseri İl Başkanlığına Duran Arı'nın, Kırıkkale İl Başkanlığına Haydar Günay ve Ankara İl Gençlik Kolları İl Başkanlığı'na Coşkun Menderes Onga'ın atandığı" belirtildi.

Osmanlı Ocaklarından yapılan açıklamada, Osmanlı Ocakları teşkilatının 76 ve 77. İl başkanlıkları atamalarıyla Kayseri ve Kırıkkale İl Başkanlığını da bünyesine dahil ettiği belirtilerek şöyle denildi: "Osmanlı Ocakları, ABD, Almanya, Azerbaycan, Avustralya, Belçika, Fransa ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) başta olmak üzere dünya çapında, Osmanlı medeniyeti ve kültürü üzerinde bir çok ülkede çalışmalarına devam ediyoruz. Osmanlı Ocakları, Osmanlı medeniyetini yaşamak ve yeni nesillere taşıma misyonunu üstlendiğini ve hızla dünyanın her yerine yayılıp teşkilatlanmalarıyla hedef 2023 vizyonunda önemli bir odak merkezi haline gelmiştir. Osmanlı Ocakları Kurucu Genel Başkanı Kadir Canpolat'ın öncülüğünde düzenlenen toplu törenle, il ve ilçe başkanlarına mazbatalarını verdik."

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ise konuşmasında şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın, Osmanlı medeniyetine sahip çıkıp bu sevdaya olan bağlılığı gibi, aziz bir millet olarak biz de bilinçli nesiller yetiştirmek istiyoruz. Bu şuuru vazife haline getirmeliyiz. Nitekim biz bu minvalden etkilenerek bu asli görevi Osmanlı medeniyetini üstlenip, yolumuza çıkan tüm engelleri ülke ülke, kıta kıta aştık. Dünya çapında büyümeye devam etmekteyiz."

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Kayseri İl Başkanı Duran Arı, Kırıkkale İl Başkanı Haydar Günay ve Ankara Gençlik Kolları İl Başkanı Coşkun Menderes Onga'ın atamalarının ardından şöyle konuştu: "Genel Merkez olarak inanıyoruz ki dava kardeşlerimiz bu sancağı en kutlu hassasiyetle yorulmadan, Osmanlı Medeniyetine özde sahip çıkarak bıkmadan en doğru yöne taşıyacaklardır. İmanlı ve şuurlu nesilleri geçmişteki ecdadımızda olduğu gibi aynı ümmet çatısı altında toplamanın gayreti içinde olacaklardır. Hoşgörü ve kardeşlik duygularını özünde yaşayan, yeni iyimser gençlik arzu edilmektedir." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmanlı Ocaklarından Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement