Şehit Babası: 3 Erkek Daha Yetişiyor - Son Dakika
Güncel

Şehit Babası: 3 Erkek Daha Yetişiyor

Şehit Babası: 3 Erkek Daha Yetişiyor

Hakkari'nin Çukurova İlçesi'nde teröristlerle girdikleri çatışmada şehit olan 6 askerden 23 yaşındaki uzman çavuş Ayhan Say'ın babası 55 yaşındaki Hasan Say, acı haberi alınca, "3 erkek daha yetişiyor.

20.07.2010 18:17

Hakkari'nin Çukurova İlçesi'nde teröristlerle girdikleri çatışmada şehit olan 6 askerden 23 yaşındaki uzman çavuş Ayhan Say'ın babası 55 yaşındaki Hasan Say, acı haberi alınca, "3 erkek daha yetişiyor. Onlar da şehit olabilir" diyerek ağladı.

2'si kız 4'ü erkek 6 çocuklu ailenin en büyüğü olan Ayhan Say'ın şehit olduğu haberi Dörtyol Kaymakam Vekili Erzin Kaymakamı İlhan Abay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Çömez, Dörtyol Belediye Başkanı MHP'li Fadıl Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yavuzyolcu tarafından ailesine iletildi.

Sağlık ekibiyle birlikte şehidin Ocaklı Mahallesi'ndeki babaevine gelen Kaymakam Abay, aileye başsağlığı diledi. Acı haber verildiği sırada metanetli görünmeye çalışan Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan baba Hasan Say, diğer 3 oğlunu kastederek, "3 erkek daha yetişiyor. Onlar da şehit olabilir" dedi.

Şehidin 52 yaşındaki annesi Ayşe Say da oğlunu evlendirmek için hazırlık yaptıklarını ve sevdiği kızla söz kestiklerini, izne geldiğinde de nişan yapmayı planladıklarını söyledi.

Sedat İSKENDER/ DÖRTYOL(Hatay), (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Babası: 3 Erkek Daha Yetişiyor - Son Dakika


Advertisement