Startup Turkey", Başladı - Son Dakika
Güncel

Startup Turkey", Başladı

Startup Turkey", Başladı

30 ülkeden 700 katılımcıya ev sahipliği yapan Etohum "Startup Turkey" etkinliği, Antalya'da yapılıyor.

20.02.2014 15:45

Etohum tarafından 6'ncısı düzenlenen girişimcilik dünyasının Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki merkezi "Startup Turkey" başladı.

Antalya Rixos Downtown Otel'de gerçekleştirilen Etohum "Startup Turkey" etkinliğine, Türkiye ve dünyanın önde gelen yatırımcıları, iş adamları ve internet girişimcileri katıldı. Etkinliğin açılışında gazetecilere açıklama yapan Etohum Kurucusu Burak Büyükdemir, Startup Turkey'e yazılım, mobil oyun ve e-ticaret dünyasından 75 girişimci ve 150 yatırımcının yanı sıra Türkiye'de ve dünyada internet sektörüne yön veren isimlerin katıldığını söyledi.

Yunanistan, Bulgaristan, Azerbaycan, Hindistan, Pakistan, Ürdün, Mısır, Ukrayna, Litvanya gibi ülkelerden girişimcilerin etkinliğe katıldığına değinen Büyükdemir, Avrupa'daki girişimciler için düzenlenen en iyi etkinlikler arasında gösterilen Startup Turkey'in, etkinlik boyunca yatırımcılara yeni girişim sunumlarını dinleme ve ilgilendikleri yatırımları belirleme fırsatı sunacağını ifade etti.

Büyükdemir, sektörün önde gelen isimlerinin, düzenlenecek panel ve konuşmalarda geçen senenin gelişmeleri ve performanslarını değerlendirebileceğini dile getirerek, gelecek yıllarda deniz aşırı iş fırsatlarına dönüşebilecek iş modellerinin de yakından inceleme şansının girişimcilere sunulacağını vurguladı.

30 ülkeden 700 katılımcıya ev sahipliği yapan etkinliğe, internet girişimcilerinden Nevzat Aydın (Yemeksepeti), Sina Afra (Markafoni), Sedat Kapanoğlu (Ekşi Sözlük) ve Fatih İşbecer (Monitise) gibi isimlerin yanı sıra iş adamı ve yatırımcı Faruk Eczacıbaşı da katılıyor.

Startup Turkey, 22 Şubat'ta sona erecek. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Startup Turkey', Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement