Sur'da Yaralanan Uzman Çavuş Babasının Evine Geldi - Son Dakika
Güncel

Sur'da Yaralanan Uzman Çavuş Babasının Evine Geldi

Sur\'da Yaralanan Uzman Çavuş Babasının Evine Geldi

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Öztürk, GATA Hastanesi'nde tedavisinin tamamlanmasından sonra Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ndeki babasının evine geldi.

04.02.2016 15:21

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Öztürk, GATA Hastanesi'nde tedavisinin tamamlanmasından sonra Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ndeki babasının evine geldi.

Geçen 20 Ocak'ta meydana gelen saldırıda yaralanan ve GATA'da yapılan tedaviyle sağlığına kavuşan Özgür Öztürk, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ndeki babasının evine geldi. Teröristlerin elinden aldıkları evde istirahat halindeyken düzenlenen bombalı saldırıda bir arkadaşlarının şehit olduğunu, kendisiyle birlikte 7 askerin de yaralandığını ifade eden Özgür Öztürk, "Evime geldiğime şükür ediyorum. Olayın ardından ilk 1 hafta uyuyamadım. Olay, rüyalarıma giriyordu. Vurulduğumu, öldüğümü görüyordum. Bitmesini umut ediyoruz. Dua ediyoruz. İnşallah yakın zamanda bitecek" dedi.

Annesinin hastanede yoğun bakımda tedavi gördüğünü anlatan Öztürk, tekrar Diyarbakır'a gitmek istediğini ancak, annesinin hastaneden çıkmasını bekleyeceklerini söyledi. Öztürk, şöyle devam etti:

"Oradakiler; arkadaşlarım, kardeşlerim. Asla onları yalnız bırakmak istemem. Ama şunu da bilmeliyiz ki, hepimiz için anne, baba, kardeşler ve sevdikleri daha çok ağır basıyor. Annem hastaneden çıkıp gelirse ben zannetmiyorum bir daha göndermek istesin. Çünkü bir evin bir oğluyum. Bu durumu önümüzdeki günlerde değerlendireceğiz diye düşünüyorum."

Şırnak'da 1996 yılında bölücü terör örgütünün yola döşediği mayının patlaması ile sağ kolunu kaybeden Gazi Şenol Akyol da komşusu Uzman Çavuş Özgür Öztürk'ü ziyaret ederek 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

ALI - Zongldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sur'da Yaralanan Uzman Çavuş Babasının Evine Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement