Tavşanlı Linyitspor Sezonu Açtı - Son Dakika
Güncel

Tavşanlı Linyitspor Sezonu Açtı

Tavşanlı Linyitspor Sezonu Açtı

Bank Asya 1. Ligi'nin Yeni Takımı Açılış Maçında Oyak Renault ile 2-2 Berabere Kaldı

16.08.2010 18:19

BANK ASYA 1. LİGİ'NİN YENİ TAKIMI AÇILIŞ MAÇINDA OYAK RENAULT İLE 2-2 BERABERE KALDI

BANK Asya 1. Futbol Ligi'ne yükselen Tavşanlı Linyitspor sezon açılışını kurban kesip dua okuyarak yaptı. Açılışın ardından Oyak Renault takımı ile özel maç yapan Tavşanlı Linyitspor 2-2 berabere kaldı.

Tavşanlı Linyitspor'un sezon açılışı dün Tunçbilek Futbol Sahası'nda yapıldı. Açılışa AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ile yüzlerce taraftar katıldı.

Yeni transferlerin ve eski futbolcuların tek tek taraftarlara tanıtıldığı sezon açılışında kurban kesilip dua edildi. Tavşanlı Linyitspor Kulübü Başkanı Mustafa Çokuslu, açılışta yaptığı konuşmada ilçedeki Ada Stadyumu'nun halen bakımının sürmesi nedeniyle ligin ilk maçını pazar günü Altay ile Kütahya Dumlupınar Stadyumu'nda oynayacaklarını söyledi. Çokuslu, "Amatör ruh ve profesyonel anlayışla 4 yılda 3 ligi aşıp 1'inci Futbol Ligi'ne geldi. Takımımız çok yüksek maliyetler oluşturmadan da başarının sağlanacağını gösterdi. Bu başarı Türkiye'ye örnek teşkil edecektir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Oyak Renault Takımı ile hazırlık maçı oynandı. Karşılaşma 2-2 bitti. Tavşanlı Linyitspor'un gollerini Mehmet Akyüz ve Mehmet Besler, Oyak Renault'un gollerini de Taha ile Ünal kaydetti. Karşılaşmanın 36'ncı dakikasında Oyak Renault'tan Erdal kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Oyak Renault maçı ile ilgili olarak, "İyi bir hazırlık maçı oldu. Hatalarımızı görmeye devam ediyoruz. Birkaç oyuncu arkadaşımız veya mevki üzerinde değişikliğe gidebiliriz. Altay maçına kadar bu konuda gereken önlemleri alacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tavşanlı Linyitspor Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement