Ak Partili Özdağ İddialı Konuştu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Özdağ İddialı Konuştu Açıklaması

Ak Partili Özdağ İddialı Konuştu Açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili ve 3. sıra milletvekili adayı Selçuk Özdağ Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi’nde vatandaşlara seslendi.

03.06.2015 11:35

AK Parti Manisa Milletvekili ve 3. sıra milletvekili adayı Selçuk Özdağ Alaşehir'in Yeşilyurt Mahallesi'nde vatandaşlara seslendi. 8 Haziran sabahı Ak ve al bayrağı Spil Dağı'na dikeceklerini belirten Özdağ, "Manisa kazan biz kepçe her yeri gezeceğiz" dedi.

Açık havada yapılması gereken gece mitingi yağmur nedeniyle Yeşilyurt Düğün Salonu'nda yapıldı. AK Parti Alaşehir ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı salon mitinginde konuşan Selçuk Özdağ, "7 Haziran'da berberin önüne oturacağız, saçımızda ak mı, kara mı tüy mü var göreceğiz. Ülkemiz darbeler ve koalisyonlar yüzünden gelişememiştir. Menderes'le başlayan kalkınma darbe ile durdurulmuştur. Sonra kurulan koalisyonlar ve darbeler yüzünden ülkemiz IMF'ye mahkum edilmiştir. Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan kalkınma sizlerin desteği ile aralıksız olarak sürmektedir. Oysa ikinci Dünya Savaşı'ndan yenik ayrılan Almanya ve Avrupa sanayileşme hamlesiyle dünyada söz sahibi olmuş, biz 1962 senesinde Almanya'ya işçi göndermeye başlamışız. Avrupa kalkınırken, biz darbelerle, koalisyonlarla kalkınamadık. Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan kalkınmayı Avrupa istememektedir. Çünkü bizleri köle olarak kullanmak istiyorlar ama olmayacağız. Halk ve Hak çok büyüktür. Halk istedi, tek başına Recep Tayyip Erdoğan sizlerin desteği ile tek başına iktidar oldu. Muhtar bile olamaz diyenlere karşılık siz onu devletin başı yaptınız demek ki oluyormuş." dedi.

"Beş kaleme çok para ödüyoruz" diyen Özdağ, "Bunlar cep telefonu, araba, madenler, doğal gaz ve petrol. Avrupalı pazarını kaybetmemek için, bunları bizim yapmamızı istemiyor. Avrupa devletleri İstanbul'a yapılacak Hava Limanı, 3. Boğaz Köprüsü, Nükleer Santral yapılmaması ve Gezi olaylarında tutuklananların serbest bırakılması yönünde bize baskı yapmıştır. Çünkü dünyanın en büyük pazarlarını kaybetmekten korktular. Avrupalılar Türklerin para kazanmasını istemiyor. Ama biz bunları yapıyoruz. Ben mecliste muhalefet konuşur, iktidar yapar demiştim. O söz slogan oldu. Başkaları konuşur, AK Parti yapar. Muhalefetin bütün engellemelerine rağmen yatırımlarımıza devam edeceğiz. Mazotu onlar düşüremez biz düşüreceğiz. 30 bin ton üzüm alacağız. Üzümünüz para edecek. Hiç merak etmeyin. Manisa'da biz kepçe olacağız, Manisa kazan. Her tarafı karıştıracağız, uğramadık yer bırakmayacağız. 8 Haziran sabahı Manisa Spil Dağı'na AK ve Al Bayrağı dikeceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Özdağ İddialı Konuştu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement