Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da

Bakan Eroğlu Afyonkarahisar\'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Irak-Şam İslam Devleti Örgütü’nün (IŞİD) elindeki Türk rehinelerle ilgili olarak, “Başbakan Yardımcısı ve ilgili kurumlar sürekli takip halinde.

24.06.2014 17:56

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Irak-Şam İslam Devleti Örgütü'nün (IŞİD) elindeki Türk rehinelerle ilgili olarak, "Başbakan Yardımcısı ve ilgili kurumlar sürekli takip halinde. Şu anda fazla bir şey açıklamıyoruz" dedi.

Bakan Eroğlu, bu akşam saatlerinden memleketi Afyonkarahisar'a yeni atanan Vali Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" dileklerini iletti. Afyonkarahisar Valiliğine gerçekleştirdiği ziyaretinde kalabalık bir protokol heyeti tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, valilik şeref defterini imzaladı. Ardından kentte yürütülen çalışmalar halında Vali Güner'den brifing alan Bakan Eroğlu, hükümetin kentte gerçekleştirdiği yatırımların artarak devam edeceğini belirtti.

Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Eroğlu, bir gazetecinin, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, katıldığı bir televizyon programında, 'AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı büyük bir ihtimalle Recep Tayyip Erdoğan' dedi. Siz bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna tek bir cimle ile yanıt vererek, "Salı gününe kadar sabredin, açıklanacak. Salı günü sizleri de bekliyoruz Ankara'ya" diye konuştu.

Bir başka gazetecinin IŞİD'in Irak'taki ilerleyişi ve elindeki Türk rehinelerin durumu hakkındaki sorusuna ise Bakan Eroğlu şu yanıtı verdi:

"Konuyu hassasiyetle takip ediyoruz. Bu konuda özellikle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında ilgili Başbakan Yardımcısı ve ilgili kurumlar sürekli takip halinde. Tabii şu anda fazla bir şey açıklamıyoruz. Maalesef bizim Büyükelçimiz ve arkadaşlarımız orada. Dolayısı ile maksadımız onların bir an önce sağ salim Türkiye'ye getirilmeleri."

Bakan Eroğlu, son olarak AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığındaki yönetim kurulu değişikliği ile ilgili sorular üzerine bir açıklama yaparak, "Hayırlı olsun. Tabii bundan önceki il başkanımız da çok çalışkan. Onun da çok emeği geçti. Bu vesile ile onu da tebrik ediyoruz. Şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bir bayrak değişimi, hayırlı olsun" dedi.

Ziyaret, Bakan Eroğlu'nun günün anısına Vali Güner'e şilt hediye etmesinin ardından sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement