Bursa İnşaat Fuarı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Bursa İnşaat Fuarı Sona Erdi

Bursa 13. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı sona erdi.

13.04.2015 14:47  Güncelleme: 14:56

Bursa 13'üncü Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı sona erdi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası işbirliği, KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURSAGAZ'ın (Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş) destekleri ile hazırlanan fuar, Bursa Uluslararası Kongre Merkezi'nde sona erdi.

Fuarı değerlendiren Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Kuruluşumuz Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından, 270 firma, 675 markanın katılımı ile 4 ayrı salon ve fuaye alanından oluşan 25 bin metrekare alanda hazırlanan, geçtiğimiz yıla oranla yüzde 60 katılım ile büyüyen Bursa İnşaat Fuarı, bu yıl beklentilerin üzerindeki hedefini aşarak 32 ülkeden 52 bin 998 kişi tarafından ziyaret edildi" dedi.

Fuar boyunca, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın özel organizasyonu ile Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Kuveyt ve Suudi Arabistan'dan Bursa İnşaat Fuarı'na gelen gayrimenkul yatırımının öncüleri katılımcı firmalar ile buluştuğu belirtildi.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş tarafından yapılan açılamada şu ifadelere yer verildi:

"Kuruluşumuz Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. organizasyonları ile Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Filistin, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İran, Katar, Kırgızistan, Kosova, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kuveyt, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Rusya, Suudi Arabistan, Sırbistan, Suriye, Tunus, Sudan, Ürdün ve Yunanistan'dan gelen iş adamları ağırlandı. Yurt içinden ise sektörün geliştiği illerden gelen temsilciler katılımcı firmalar ile buluştu. Söz konusu alım heyetleri ile ortaya çıkan iş hacmi hem sektörün gelişmesine, hem de bölge ve ülke ekonomisine katkı sağladı."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa İnşaat Fuarı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement