Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması - Son Dakika
Politika

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

AK Parti il teşkilatının istişare toplantısı yapılırken, düzenlenen toplantıda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Kayseri’ye mitinge gelmediğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarım milyar TL’lik yatırımların açılışını yapmak için Kayseri’ye geldiğini söyledi.

18.05.2015 11:35

AK Parti il teşkilatının istişare toplantısı yapılırken, düzenlenen toplantıda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Kayseri'ye mitinge gelmediğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarım milyar TL'lik yatırımların açılışını yapmak için Kayseri'ye geldiğini söyledi.

Anadolu Harikalar Diyarında düzenlenen toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Eski Kültür Bakanı İsmail Kahraman, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediye eski başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki ve AK Parti teşkilatı katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bizler bu tür toplantıları son derece önemsiyoruz. Dün sayın Cumhurbaşkanımız Kayseri'ye bir mitinge gelmedi. Yarım milyar TL'lik açılışlar vardı onun için geldi. Meydanda bir konuşma yaptılar. Son derece verimli, güzel bir açılış oldu. Sivil toplum örgütlerimize de değerlendirme konuşması yaptılar. Sayın Cumhurbaşkanımız Kayseri'den memnun olarak ayrıldıklarını söylediler. Bundan sonra da Başbakanımız miting için Kayseri'ye gelecekler. Bugünkü toplantının AK Partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement