Gündem / 14 Mart 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem / 14 Mart 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Belediye Başkanlığını ziyaretinin ardından Kolin Otel'de düzenlenen "14 Mart Tıp Bayramı" etkinliğine katılacak.

14.03.2015 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Belediye Başkanlığını ziyaretinin ardından Kolin Otel'de düzenlenen "14 Mart Tıp Bayramı" etkinliğine katılacak. Valiliği ziyareti sonrasında Erdoğan, Valilik önünde düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap edecek.

Erdoğan, 2. Kolordu Komutanlığını ziyaret edecek, Çanakkale Sanayi ve Ticaret Odası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek "14 Mart Romanlar Günü" kutlamalarına katılacak.

(Çanakkale/11.15/12.00/13.15/14.00/16.45/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa 13. Kitap Fuarı açılış törenine ve Mahalle-Köy Başkanları Eğitimi Toplantısı'na katılacak.

(Bursa/12.00/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Ankara İl Teşkilatı Mahalle Başkanları Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Sultangazi'de "100. Yılında Çanakkale Zaferi" Sempozyumu'na katılacak. Kırklareli'de, Kavaklı Belediyesini ve Valiliği ziyaret edecek olan Bozkır, AK Parti Mahalle-Köy Başkanları Eğitim Toplantısı'na iştirak edecek.

(İstanbul/09.30/Kırklareli/12.15/12.45/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Et ve Süt Kurumu Et Kombinası Açılış Töreni ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğünün IPARD YatırımlarıToplu Açılış Töreni'ne katılacak. Zeybekci ve Eker, tarım sektörü temsilcileriyle istişare toplantısında bulunacak, Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarını ziyaret edecek.

(Denizli/11.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Talas 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezi açılışına, AK Parti Mahalle ve Köy Başkanları Eğitim Toplantısı ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı Uluslararası Öğrenciler Akademisi Programına katılacak.

(Kayseri/10.00/11.00/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mahalle ve Köy Başkanları Eğitim Toplantısı'na katılacak, AK Parti Samsun Gençlik Kolları 4. Olağan İl Kongresi'ne iştirak edecek.

(Samsun/13.00/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Kalkınma Bakanı Bakanı Cevdet Yılmaz, İran İletişim ve Enformasyon Teknolojileri Bakanı Mahmud Vaizi ile görüşecek.

(Tahran) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "4. Uludağ Ekonomi Zirvesi"nin kapanışında konuşacak.

(Bursa/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Öznur Çalık Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek Mahalle-Köy Başkanları EğitimToplantısı'na ardından da Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) ağaç dikme etkinliğine katılacak.

(Malatya/16.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'deki siyasi krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Sanatçı Erol Büyükburç'un cenazesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek törenin ardından, Levent Camisi'nde kılınacak namaz sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

(İstanbul/10.00/12.21) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Başakşehir ilçesindeki Kayaşehir'de, 1500 alt gelir ve sosyal konutun satışa çıkarılmasıyla ilgili Kayaşehir Konutları Tanıtım Ofisinde basın toplantısı düzenleyecek.

(İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasına Akhisar Belediyespor- Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor-Medicana Sivasspor, Galatasaray-İstanbul Başakşehir maçlarıyla devam edilecek.

(Manisa/13.30/Rize/16.00/İstanbul/19.00) (Fotoğraflı)

2- PTT 1. Lig'in 24. hafta mücadelesinde 3, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'un 27. haftasında ise 1 maç yapılacak.  (Fotoğraflı)

3- Türkiye Basketbol Ligi'nin 22. haftasında 4 maç yapılacak. Derbi maçta Beşiktaş İntegral Forex ile Galatasaray Liv Hospital karşılaşacak.

(İstanbul/17.00) (Fotoğraflı)

4- Formula 1'de sezonun ilk yarışı olan Avustralya Grand Prix'sinde sıralama turları yapılacak.

(Melbourne) (Fotoğraflı)

5- Hentbol Bayanlar Challenge Kupası çeyrek final turunun ilk maçında Ardeşen Gençlik, Polonya'nın Pogon Baltica takımıyla karşılaşacak.

(Rize/16.30) (Fotoğraflı)

6- Hentbol Bayanlar EHF Kupası çeyrek final rövanşında Muratpaşa Belediyespor, Almanya'nın Buxtehuder takımıyla karşılaşacak.

(Antalya/15.00) (Fotoğraflı)

7- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne 4, Türkiye Bayanlar  Voleybol 1. Ligi'ne 1, Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne 6, Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde ise 2 maç yapılacak. (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement