Kurtulmuş: Örgütler Silah Bırakana Kadar Operasyonlara Devam Edeceğiz - Son Dakika
Güncel

Kurtulmuş: Örgütler Silah Bırakana Kadar Operasyonlara Devam Edeceğiz

Kurtulmuş: Örgütler Silah Bırakana Kadar Operasyonlara Devam Edeceğiz

Ordu'da bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye'de bir çok ilde DAEŞ başta olmak üzere yürütülen terör operasyonlarının süreceğini belirtti.

27.10.2015 14:50

Ordu'da bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye'de bir çok ilde DAEŞ başta olmak üzere yürütülen terör operasyonlarının süreceğini belirtti. Kurtulmuş, "Bu örgütler silahlarını bırakana kadar, Türkiye'ye karşı tehdit oluşturma ortadan kalkana kadar kararlılıkla operasyonlara devam edeceğiz" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş bugün Ordu'nun merkez Altınordu İlçesi Yalı Camisi avlusunda vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olacağını iddia eden Numan Kurtulmuş gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye genelinde bir çok ilde yapılan IŞİD operasyonlarındaki son durumu değerlendiren Numan Kurtulmuş dünkü Diyarbakır operasyonlarından sonra bu örgütün başka illerdeki bağlantıları üzerinde durulduğuna yönelik açıklama yaptıklarını hatırlatarak şöyle konuştu:

"Türkiye'nin terörle mücadelesinde ne kadar kararlı olduğunu bu son operasyonlar çok net bir şekilde ortaya koyuyor. Dün Diyarbakır'daki operasyonlardan sonra, 'bu örgütün başka illerdeki bağlantıları üzerinde de duruluyor' diye açıklama yapmıştık. Arkasından İstanbul operasyonu ve başka illerde muhtemel bu örgütün hücreleri diyebileceğimiz, bağlantıları diyebileceğimiz bağlantıları ortaya çıkarılacak. Dolayısıyla hiç duraksamadan, hiçbir istihbarat gözardı edilmeksizin büyük bir koordinasyonla emniyet güçlerimiz, özel harekatçılarımız bütün istihbarat birimleri el birliğiyle inşallah bu örgütün bütün faaliyetlerini ortadan kaldırmak için gayret ediyor. Bu örgütler tabiri caizse silahlarını bırakana kadar, Türkiye'ye karşı tehdit oluşturma ortadan kalkana kadar kararlılıkla bu faaliyetlerimize operasyonlara devam edeceğiz."

Numan Kurtulmuş daha sonra kent merkezinde esnafı ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurtulmuş: Örgütler Silah Bırakana Kadar Operasyonlara Devam Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement