Sigara Kaçakçılığına Yönelik Suç Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Sigara Kaçakçılığına Yönelik Suç Örgütü Operasyonu

İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 7 ilde, sigara kaçakçılığına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, suç örgütü üyesi 21 kişi yakalandı Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda toplam 580 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

19.12.2014 14:51

İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 7 ilde, sigara kaçakçılığına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, suç örgütü üyesi 21 kişi yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon için 5 aylık teknik ve fiziki çalışma yürüttü.

Çalışmaların sonucunda Ankara, İstanbul, Gaziantep, Mardin, Trabzon, Şanlıurfa ve Kilis'te suç örgütü üyelerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Aralarında örgüt yöneticileri Murat B, Suat B, Seyfettin B. ve Ergün B'nin de bulunduğu 21 kişi yakalandı.

Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda toplam 580 bin paket gümrük kaçağı sigara, 300 gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi.

-Ankara'da 47 bin paket kaçak sigara

Zanlıların Ankara'nın Keçiören ve Altındağ bölgesindeki adreslerinde yapılan aramalarda, 47 bin paket kaçak sigara ve 2 ruhsatsız silah bulundu.

Öte yandan şüphelilere yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Ukrayna uyruklu Yuliia S. de Yabancılar Şube Müdürlüğüne gönderildi.

Zanlılar, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sigara Kaçakçılığına Yönelik Suç Örgütü Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement