TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Avcı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Avcı Açıklaması

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Eskişehir'e 1 milyon 455 bin 886 lira ödenek gönderildiğini söyledi.

07.01.2013 18:20

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Eskişehir'e 1 milyon 455 bin 886 lira ödenek gönderildiğini söyledi.

Avcı, AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği "Halk Günü" etkinliğinde gazetecilere, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Eskişehir'e gönderilen ödeneklerin listesini açıkladı.

Avcı, şöyle konuştu:

"Yatırım programında yer alan projeler için Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızdan Gençlik Merkezi için 400 bin lira, Beylikova Spor Salonu yapımı için 300 bin lira, Eskişehir merkez bin 500 kapasiteli yurt yapımı için 46 bin 886 lira, spor kulüplerine gönderilen ödenekler var. Eskişehir Engelliler Spor Kulübü'ne 3 bin, Eskişehir Es Spor Kulübü'ne 5 bin, Eskişehir Gençlik ve Spor Kulübü'ne 120 bin, Eskişehir GÖRSEM Görme Engelliler Spor Kulübü'ne 3 bin, İşitme Engelli Çocukları Olan Aile Spor Kulübü'ne 3 bin, Alpu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'ne 75 bin lira, Eskişehir Spor Kulübü tesislerine antrenman sahası, futbolcu şortları ve internet üzerinden reklam için 500 bin lira toplam olarak, Eskişehir'e toplam 1 milyon 455 bin 886 lira ödenek gönderildi. Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ'ın da Eskişehir için müftülük binası inşaatları için yatırım bütçesinden 150 bin lira ve 40 bin lira olmak üzere toplam 190 bin lira ödenek gönderilmiştir."

- Çifteler, Mahmudiye ilçeleri ve Kırka beldesine doğalgaz yatırımı-

Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan'ın girişimleriyle, Çifteler, Mahmudiye ilçeleri ve Kırka beldesinin doğalgaza kavuşacağı bildirdi.

Avcı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK) 18.10.2012 tarih ve 4075 sayılı kurulu kararıyla Eskişehir Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım A.Ş'nin (ESGAZ) dağıtım bölgesinin Çifteler, Mahmudiye ve Kırka'yı kapsayacak şekilde genişletildiğini de sözlerine ekledi.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Yayıncı: Deniz Açık - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Avcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement