Üst Üste Trafik Kazaları: 5 Ölü, 100'e Yakın Yaralı - Son Dakika
Güncel

Üst Üste Trafik Kazaları: 5 Ölü, 100'e Yakın Yaralı

Bugün yurdun farklı noktalarında peş peşe otobüs kazaları haberleri geldi. Şu ana kadar bu kazalarda maalesef 5 vatandaş hayatını kaybetti, 100'e yakın kişi de yaralandı.

29.05.2016 12:52  Güncelleme: 14:40

Yurdun farklı noktalarında meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi yaşamını yitirdi, 100'e yakın kişi yaralandı.

İLK KAZA GECE YAŞANDI

İlk kaza haberi gece saatlerinde Yozgat'tan geldi. Yozgat'ta yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 5'i ağır 30 kişi yaralandı.

KÖY AYRIMINDA DEVRİLDİ

Alınan bilgiye göre, Sabit Gençkurt idaresindeki 53 HP 505 plakalı, özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, Yozgat- Çorum kara yolu Sarımbey köy ayrımı yakınlarında devrildi.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 30 KİŞİ YARALANDI

Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Yaralılar, Yozgat ve Çorum'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

KONYA'DAN RİZE'YE GİDİYORDU

Yozgat-Çorum kara yolu kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı.

Yolcu otobüsünün, Konya'dan Rize'ye gittiği öğrenildi.

ANTALYA'DA 2 ÖLÜ, 5 YARALI

Antalya'nın Çubukbeli mevkiinde kayalığa çarpan yolcu otobüsündeki yolculardan 30 yaşındaki Samet Gider ile 72 yaşındaki Zekiye Kaya öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabah erken saatlerde Burdur-Antalya kara yolu, Döşemealtı ilçesi Çubukbeli mevkiinde meydana geldi.

Bursa'dan Antalya'ya gelen 16 KN 581 plakalı yolcu otobüsü, bilinmeyen nedenle yoldan çıkarak kayalığa çarptı. Otobüsteki yolculardan Samet Gider ile Zekiye Kaya öldü, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar çevredekilerin yardımıyla Antalya'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

ÇORUM'DA OTOBÜS DEVRİLDİ: 21 KİŞİ YARALANDI

49 yaşındaki Ali Erden yönetimindeki 34 UCC 39 plakalı yolcu otobüsü, Çorum-Ankara kara yolunun 18'inci kilometresinde kontrolden çıkarak tarlaya devrildi.

Kazada sürücü Erden ile yolcular Kübra (21) ve Hikmet Er (51), Yaşar Bölükbaşoğlu (54), Fatma (5) ve Pınar Geçgün (29), Sedi Hamit (44), Satı (46) ve Kemal Şenoğlu (52), Hüssein Ali (6), Alaattin (66) ve Hamide Başer (60), Osman Yoldaş (25), Kadir Pamukçu (34), Mehmet Şamil Könez (36), Burhan Usta (53), Eren Yılmaz Kurtça (18), Gökhan Altunbaş (27), Hamide Tangal (44), Mahmut (24) ve Abdulvahap Yıldız (19) yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ile polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otobüste sıkışan bazı yolcular, ekiplerin çalışmasıyla araçtan çıkarıldı. Ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yozgat'ta tur otobüsünün devrilmesi sonucu 40 kişi yaralandı.

OTOBÜS ŞARAMPOLE DEVRİLDİ: 40 YARALI

Yozgat'tan bir kaza haberi daha geldi. Alınan bilgiye göre, Kasım Koçbıyık idaresindeki 34 AJ 7571 plakalı tur otobüsü, Yozgat- Sivas kara yolunun Ozan beldesi yakınlarındaki Sazlıdere mevkiinde şarampole devrildi.

Kazada otobüsteki 40 kişi yaralandı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yozgat, Akdağmadeni ve Sorgun Devlet hastanelerine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

ZİYARETTEN DÖNÜYORLARDI

Otobüstekilerin, Sivas'ta türbe ziyareti yaptıktan sonra İstanbul'a dönmek için yola çıktığı öğrenildi.

Üst Üste Trafik Kazaları: 5 Ölü, 100\'e Yakın Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üst Üste Trafik Kazaları: 5 Ölü, 100'e Yakın Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yorumsuz: bi kaza haberindede metro nun ismi geçmesin arkadaş ölenlere allah rahmet eylesin yaralılara acil şifalar 7 3 Yanıtla
  • ,ALI MILYON ..BILYON: OTOBANLAR YAPTIK INSANLAR DAHA HIZLI GITSINLER DIYE....HER AILE DÖRT COCUK DEDIK......ÖLENLERIN YERI DOLSUN DIYE......CALIYORLAR AMA YAPIYORLAR...... 6 3 Yanıtla
  • deli dumrul: şöför arkadaşlar lütfen daha dikkatli olalım uykusuz yorgun ve sinirli yola çıkmayın bu canların hesabını verebilecekmisiniz 1 5 Yanıtla

Advertisement