Chery OMODA 5 Sahipleri Bir Araya Geldi - Son Dakika
Otomobil

Chery OMODA 5 Sahipleri Bir Araya Geldi

Chery OMODA 5 Sahipleri Bir Araya Geldi

Chery'nin müşteri etkinliklerinden biri olan OMODA 5, Chery kullanıcılarını bir araya getirdi. Etkinlikte katılımcılar barbekü partisi ve canlı müzik konseriyle eğlenceli saatler geçirdi. Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, etkinlikle ilgili olarak markanın müşteri deneyimine dokunan etkinlikler düzenleyerek bağlılığı artırmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca Chery, kullanıcıların sesine kulak verme amacıyla With Chery With Love (WCWL) araç sahibi platformunu kurarak kullanıcılarla daha yakın bir bağ kurmayı ve birlikte değer yaratma fırsatı sunmayı amaçlıyor.

10.08.2023 11:05

Kısa zaman önce Türkiye pazarına giren Chery'nin, müşteri etkinliklerinden ikincisi bu sefer OMODA 5 sahiplerini bir araya getirdi.

Chery OMODA 5 Sahipleri Bir Araya Geldi

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan

Barbekü partisi verilen etkinlikte katılımcılar canlı müzik konserinde eğlenceli saatler geçirdiler. Chery OMODA 5 müşterileri, yeni bir SUV tercih ederken, kendileri gibi karar veren onlarca yeni insanla tanışarak sosyal bir bağ kurdular.

Etkinlikle ilgili konuşan Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan; "Müşteri deneyimine dokunan etkinliklerimizi aralıksız sürdürerek markamıza olan bağlılığı artırmayı hedefliyoruz. Amacımız, Chery'nin sadece satış ve satış sonrası hizmetleriyle yetinmeyip, birlikte olma duygusunu ve markamıza olan aidiyeti artırmak" dedi.

Markanın kullanıcıların sesine kulak verme hedefiyle birlikte yaratma, kazan-kazan ve kullanıcılarla ortak ilerleme değer konsepti altında With Chery With Love (WCWL) araç sahibi platformu kuruldu. Bu sayede Chery'nin kullanıcılarla daha yakın bir bağ kurması ve daha fazla kullanıcıyla büyüyen bir ekolojide birlikte değer yaratma fırsatına olanak tanıması amaçlanıyor.

2023 itibarıyla WCWL, dünya genelinde 150'yi aşkın etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinlikler, Rusya, Orta Asya, Brezilya, Şili, Meksika, Peru, Kazakistan, Irak, Bahreyn, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Mısır, Güney Afrika ve Ekvador gibi ülkelerdeki müşterilere yönelik olarak düzenlendi.

Chery OMODA 5 Sahipleri Bir Araya Geldi

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Chery OMODA 5 Sahipleri Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement