"Bahçeli'de Hz. Ömer Ahlakı Var" - Son Dakika
Politika

"Bahçeli'de Hz. Ömer Ahlakı Var"

"Bahçeli\'de Hz. Ömer Ahlakı Var"

MHP'li Şafak, Bahçeli'nin Hazreti Ömer Ahlakına Sahip Olduğunu Söyledi.

05.03.2011 01:42

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ümit Şafak partisinin Kastamonu teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Hazreti Ömer ahlakına sahip olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ümit Şafak mevkidaşı Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu ve 7 milletvekili ile seçim çalışmalarına katılmak üzere Kastamonu'ya geldi. Kastamonu'da partisinin yemekli toplantısına katılan Ümit Şafak partililere hitaben yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Hazreti Ömer ahlakında olduğunu söyledi. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Başbakan Yardımcısı iken parti faaliyetleri için gittiği Bursa ve Kayseri'de kendisini karşılayan valileri, ?Bu bir parti faaliyetidir, Lütfen devletteki görevinize devam ediniz" diyerek gönderdiğini ifade eden Şafak şunları söyledi:

?Vali beyi karşılama yerinden valiliğe gönderdiö dedi. İktidar partisinin seçim ve referandum çalışmalarında ilkokul çocuğundan devlet memuruna kadar vali ve bakan talimatıyla devletin bütün imkanlarıyla TOKİ açılışları sebebiyle devletin tüm imkanlarını AKP'nin emrine veren bir başbakan olduğunu iddia eden Şafak ayrıca, ?Bir tarafta devletin işinde devletin arabasını, kendi işinde kendi arabasını, partinin işinde partinin arabasını kullanan Hazreti Ömer ahlakıdır bu. Çadırda devletin işinde devletin mumunu, kendi işinde kendi mumunu kullanan Hazreti Ömer ahlakıyla ahlaklı bir genel başkana sahibiz."

Devlet Bahçeli'nin Başbakanlık Yardımcılığı görevinden ayrıldığı gün koruma müdürüne tüm araçların teslim edilmesi ve tutanağının bir suretinin kendisine verilmesini istediğini belirten Şafak, ?O arabayı devlet vermişti. Binmek genel başkanımızın hakkıdır, Erbakan biniyordu, Mesut Yılmaz biniyor, Tansu Çiller Hanım biniyor, Genel Başkanımız o arabaları görevi bittiği zaman geri gönderdi" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başbakan Yardımcılığı döneminde Türkmenistan ziyaretine değinen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak, ?Ben Özel Kalem Müdüründen dinlendim. Harcırah beyannamesi için bazı evraklar getirmişler. Sayın Bahçeli, ne olduğunu sorunca, özel kalem müdürü yurtdışı gezisi için harcırah ödeneceğini söyleyince, ?Biz gittiğimiz ülkenin devlet başkanı tarağından ağırlandık. Biz harcırahı hak etmedik. Bir daha bana bunları getirmeyin diyerek özel kalem müdürünü gönderiyor" dedi. Konuşmasında üstü kapalı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı da eleştiren Şafak, ?Bir tarafta yurtdışı harcırahını hak etmedik diye geri gönderen sayın genel başkanımız bir taraftan yurtdışından içeri girmeyen kendi servet beyannamesinde harcırah zengini olmuş bir başbakan var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika 'Bahçeli'de Hz. Ömer Ahlakı Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement