Başbakan Yardımcı Atalay Kırıkkale'de - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcı Atalay Kırıkkale'de

Başbakan Yardımcı Atalay Kırıkkale\'de

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde düzenlenen 'Keskin'in kalkınması ve yapılması gerekenler' konulu toplantıya katıldı.

22.09.2013 15:23

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde düzenlenen 'Keskin'in kalkınması ve yapılması gerekenler' konulu toplantıya katıldı.

Keskin'de Aybala dinlenme tesislerinde düzenlenen 'Keskin'in kalkınması ve yapılması gerekenler' konulu toplantıya Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın yanı sıra Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Selçuk Özdağ, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak, HSYK Üyesi Zeynep Kavlak, sinema yönetmeni Mesut Uçakan, Keskinli sanayici, iş adamı, bürokrat ve sanatçılardan oluşan kişiler katıldı.

İki bölümden oluşan toplantının ilk bölümünde şehir dışında yaşayan Keskinli sanayici, iş adamı, bürokrat ve sanatçıların kendilerini tanıtması ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın konuşması yer aldı. Bakan Atalay burada yaptığı konuşmada Keskin'in kökünün çok eskilere dayandığını ancak toplumsal değişimin etkisiyle Keskin'in geride kaldığını ifade etti. Devletin yapacağı yatırımların şehri canlandırmaya yetmediğini belirten Bakan Atalay, bunun yanı sıra Keskin'de doğmuş büyümüş fakat şehir dışında yaşayan Keskinlilerin de desteğine ihtiyaç olduğunu vurgulayarak bu toplantının bir istişare toplantısı olduğunu söyledi. Bakan Atalay'ın konuşmasının ardından toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirildi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcı Atalay Kırıkkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement