Protesto Değil Düğün Halayı - Son Dakika
Politika

Protesto Değil Düğün Halayı

BDP'li ve bağımsız milletvekilleri, Mardin'de katıldıkları düğünde halay çekerek stres attı.

19.07.2012 11:26  Güncelleme: 20:58

Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) Blok Toplantısı için üç günden beri Mardin'de bulunan BDP ve bağımsız milletvekilleri, katıldıkları düğünde davetlilerle birlikte halay çekerek stres attı.

BDP'nin Diyarbakır'da valiliğin yasaklamasına rağmen düzenlemek istediği ve olayların çıkmasına neden olan mitingin ardından önceki gün milletvekilleri, Mardin'de bir otelde 3 gün sürecek kampa girdi.

BDP Eş Başkanı Sehalattin Demirtaş ve Genel Başkan yardımcısı Gültan Kışanak'ın yanı sıra milletvekilleri ve BDP'nin desteğiyle seçilen bağımsız milletvekillerinin katıldığı kampta geçen yılın değerlendirilmesi yapılarak önümüzdeki dönem izlenecek politikalar ele alındı.

Mardin Erdoba Otel'de kampa giren BDP milletvekilleri ile Mardin bağımsız milletvekili ve DTK Genel Başkanı Ahmet Türk, Derik ilçesindeki Kasra Kanco Konağı'nda onurlarına verilen yemeğe de katıldı. Yemeğin ardından BDP'nin bütün milletvekilleri tam kadro Ahmet Türk'ün yeğeni ve KCK'dan tutuklu Kızıltepe'nin BDP'li Belediye Başkanı Ferhan Türk'ün oğlu Çekdar Türk'ün nişan törenine katıldı.

Nişan törenine, bir süre önce KCK davasından serbest bırakılan Prof. Büşra Ersanlı, Nuray Mert, Ahmet Hakan Coşkun gibi isimler de katıldı. Milletvekilleri, halay çekerek son günlerde yaşanan yoğunluğun stresini attı. Gecede gelin ve damadın nişan yüzüklerini Selahattin Demirtaş, Gülten Kışanak, Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk taktı.

Protesto Değil Düğün Halayı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Protesto Değil Düğün Halayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement