Muğla karayollarında bayram yoğunluğu: Trafik durma noktasında, ilk gün 150 bin araç giriş yaptı - Son Dakika
Turizm

Muğla karayollarında bayram yoğunluğu: Trafik durma noktasında, ilk gün 150 bin araç giriş yaptı

Kurban Bayramı tatili için Muğla'ya akın eden yerli turistlerin araç yoğunluğu nedeniyle Muğla karayollarında trafik durma noktasına geldi. İlk gün 150 bin araç giriş yaptı ve bu rakamın bayramın sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Trafik yoğunluğu hem yerden hem de havadan denetleniyor ve Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı envanterinde kayıtlı 'Uçan göz' olarak adlandırılan helikopter de kullanılıyor.

24.06.2023 14:34

- Muğla karayollarında bayram yoğunluğu

Trafik durma noktasında

İlk gün 150 bin araç giriş yaptı

MUĞLA - 9 günlük Kurban Bayramı tatili için yerli turistin akın ettiği Muğla'da Yatağan ilçesinden başlayan yoğunluk Gökova kavşağına kadar devam ediyor.

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasının ardından Muğla bölgesindeki otellere rezervasyon yaptıran yerli turist cuma akşamı bulundukları illerden araçları ile çıktıkları 9 günlük tatilin ilk gününü yolda geçirdiler.

Muğla'nın Aydın girişindeki Yatağan ilçe girişinde başlayan karayolu araç yoğunluğu Menteşe ve Ula ilçelerinde devam ederek Gökova kavşağına kadar devam ediyor. Gökova kavşağında ikiye ayrılan yoldan Marmaris ve Datça, diğer yoldan ise Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Seydikemer istikametine devam eden karayolunda trafik yoğunluğu azalıyor.

Muğla'daki trafik yoğunluğu hem yerden, hem de havadan denetleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı envanterinde kayıtlı 'Uçan göz' olarak adlandırılan helikopter yaz sezonu için Muğla'da konuşlandırıldı. Dalaman'da konuşlanan helikopter hem trafik denetiminde, hem de diğer asayiş olaylarında kullanılacak.

Muğla'ya Cuma ve Cumartesi öğle saatlerine kadar Milas, Yatağan, Menteşe ve Seydikemer ilçelerinden giriş yapan araç sayısının 150 bine ulaştığı öğrenilirken, bu rakamın Sayı gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Muğla karayollarında bayram yoğunluğu: Trafik durma noktasında, ilk gün 150 bin araç giriş yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Muğla karayollarında bayram yoğunluğu: Trafik durma noktasında, ilk gün 150 bin araç giriş yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement