Aliağaspor'un Minik Tekvandocularından 7 Madalya - Son Dakika
Yerel

Aliağaspor'un Minik Tekvandocularından 7 Madalya

Aliağaspor\'un Minik Tekvandocularından 7 Madalya

döndü.Yeşil beyazlı sporcular, Buca Akıncılar Spor Salonu'nda geçtiğimiz hafta düzenlenen İzmir İl Şampiyonası'nda üç ikincilik, dört üçüncülükle döndü.

18.07.2012 14:04

Aliağa spor Tekvando Takımı, Türkiye Tekvando Federasyonu İzmir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Minikler Şampiyonası'ndan yedi madalya ile

döndü.

Yeşil beyazlı sporcular, Buca Akıncılar Spor Salonu'nda geçtiğimiz hafta düzenlenen İzmir İl Şampiyonası'nda üç ikincilik, dört üçüncülükle döndü. Aliağaspor Tekvando Takımı'ndan 27 kiloda Berra Bayrav, 40 kiloda Huriye Berrak Balcı ve 57 kiloda mindere çıkan Murat İşler ikinci olurken; 27 kiloda Mehmet Can Çetin, 36 kiloda Betül Tiryaki, 36 kiloda Salper Dönmez ve 36 kiloda mindere çıkan Talha Kuş da üçüncü oldu.

Katıldıkları tüm turnuvalarda Aliağa'yı ve Aliağaspor'u en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcadıklarını belirten takımın Tekvando Antrenörü Tahsin Keçeci, "Katıldığımız tüm turnuvalardan başarılı sonuçlar almak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çok yetenekli ve gelecek vaat eden oyuncumuz mevcut. Bu sporcularımızı en üste seviyeye çıkarmak için tüm turnuvalarda boy göstermeye çalışıyoruz. Bu konuda hem belediyemize hem de spor kulübü yetkililerimize verdikleri destek ve katkı nedeniyle çok teşekkür ediyorum" dedi.

Öncelikli amaçlarının çocuklara spor sevgisini aşılamak olduğunu belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren de, "Kulüp olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda öncelikli amacımız, çocuklarımıza spor sevgisi aşılamak.

Bu başarılarla ayrı ayrı gurur duyuyoruz. Ancak öncelikli amacımız çocuklarımıza spor sevgisi aşılamak. Sonrasında ise yetenekli gençlerimizi keşfedip ulusal ve uluslararası müsabakalarda Aliağaspor'u en iyi şekilde temsil etmesini ve başarılı olmasını sağlamak. Kulüp olarak sporcularımızın başarılı olmaları için tüm imkanlarımızı sunuyoruz. Kulübümüzün başarısı için emek harcayan ter döken tüm antrenör ve sporcularımızı tebrik ederim"şeklinde konuştu.

(HD)

18.07.2012 13: 43: 10

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağaspor'un Minik Tekvandocularından 7 Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement