Başkan Mustafa Akaydın Serik Muhtarlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Mustafa Akaydın Serik Muhtarlarıyla Buluştu

Başkan Mustafa Akaydın Serik Muhtarlarıyla Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Serik ilçesi muhtarları ile toplantı yaptı.

08.01.2014 13:39

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Serik ilçesi muhtarları ile toplantı yaptı.

Toplantıya CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanlarından Bekir Kumbul, Abdurrahmanlar Belediye Başkanı Yusuf Gizli, CHP Serik Belediye Başkanı Adayı Muhammet Konur, CHP Serik İlçe Başkanı Bekir Kuş ve çok sayıda muhtar katıldı.

Yeni yasa ile birlikte Antalya nüfusunun iki kat, yüzölçümünün ise 15 kat arttığını söyleyen Başkan Mustafa Akaydın, "Büyükşehir Belediyesi'nin yönetiminde artık muhtarlar ile bir takım halindeyiz. Sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. Bütünşehir Yasası çıktıktan sonra dersimize iyi çalıştık. Bir yıldır bütün ekip arkadaşlarımla birlikte Antalya'nın bütünşehir olmasıyla nasıl yönetileceğine dair çalışmalarımızı yaptık" diye konuştu.

Antalya kırsal kalkınmayı gerçekleştirmek istediklerini açıklayan Başkan Akaydın şöyle konuştu:

"Tarımda köylümüzün yüzünü güldüreceğiz. Belek'te olduğu gibi Serik merkezinde de turizmin nimetlerinden nasıl faydalanacağımızın yollarını arayacağız. bütünşehirle şehirde ne yapılıyorsa köylerde de, toplu ulaşım, vektörel mücadele, üst ölçekli planlamalar, temizlik ve alt yapı hizmetlerimiz olacak. Deneyimli bir ekibimiz var, muhtarlarımızla birlikte Antalya'ya güzel çalışmalara imza atacağız."

"OMUZ VEREREK DESTEK OLACAĞIZ"

Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanlarından Bekir Kumbul ise, Serik'in kendisi için çok önemli bir yer olduğunu belirterek, "Serik benim doğduğum ve doyduğum yer. Serik, Antalya için önemli bir merkezdir. Belek ile birlikte önemli bir turizm destinasyonun içerisinde yer alıyor. Serik'e yapılması gereken önemli hizmetler olacak. Başkan Mustafa Akaydın 32 yıllık arkadaşım. Mesleki ve siyasi olarak hep bir dayanışma içerisinde olduk. Bundan sonra da Mustafa Akaydın'a omuz vererek destek olacağız" diye konuştu.

KUMBUL'A KOORDİNATÖRLÜK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Serik'te yapılan toplantıda ev sahibi olarak Bekir Kumbul'un bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Aday adaylığı yarışından sonra yine yan yanayız. Bundan sonra Sayın Bekir Kumbul ile birlikte olarak deneyimlerinden faydalanacağız. Tekrar başkan seçilirsem Doğu Antalya'nın koordinatörlüğünü ve danışmanlığını kabul ederse Bekir Kumbul'a vermek istiyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Mustafa Akaydın Serik Muhtarlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement