BBP'li Güldoğan Ak Partililer'e Çağrıda Bulundu - Son Dakika
Yerel

BBP'li Güldoğan Ak Partililer'e Çağrıda Bulundu

BBP\'li Güldoğan Ak Partililer\'e Çağrıda Bulundu

Geçtiğimiz hafta Büyük Birlik Partisi (BBP) Torbalı İlçe Başkanı Feyzullah Turan'ın AK Parti'li muhaliflerine yaptığı çağrıya BBP Menderes Bölge Havzası Başkanı Zülküf Güldoğan'dan destek geldi.

28.08.2013 10:42

Geçtiğimiz hafta Büyük Birlik Partisi (BBP) Torbalı İlçe Başkanı Feyzullah Turan'ın AK Parti'li muhaliflerine yaptığı çağrıya BBP Menderes Bölge Havzası Başkanı Zülküf Güldoğan'dan destek geldi. İlçe Başkanı Turan; AK Parti eski İlçe Başkanı İbrahim İbişoğlu, Şoförler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman ve Faruk Aksoy'a Büyük Birlik Partisi çatısı altında siyaset yapmaları yönünde çağrıda bulunmuş, "AK Parti İlçe Yönetimi, halkın gözüne ve kulağına itibar ederek Sayın İbişoğlu'nun Sayın Behçet Çınar'ın ve Sayın Cıva İsmail Akman'ın uzattıkları eli tutmalı ve bu avantajı partileri lehine çok iyi kullanmalıdır. Ben iddia ediyorum, bu arkadaşlarımız Saadet Partisi veya Büyük Birlik Partisi'nde içlerinden birinin adaylığında birleşirse CHP, MHP ve AK Parti'nin önünde seçimden başarıyla çıkarlar" demişti. Güldoğan ise, "Herkese de bu teklifler yapılmaz. Başkanımın yaptığı teklifin arkadasındayım. Onların da bu teklifi değerlendireceğini düşünüyorum" dedi.

'HERKESE BU TEKLİFLER YAPILMAZ'

BBP Menderes Havza Sorumlusu ve 8 ilçenin başkanı Zülküf Güldoğan, Feyzullah Turan'ın açıklamalarına destek vererek, "Sayın Başkanım Feyzullah Turan yapmış olduğu açıklamada, o gruptaki ilkeli, muktedir idareye sahip çalışkan olan Sayın İbrahim İbişoğlu, Sayın Cıva İsmail Akman, Sayın Faruk Aksoy gibi kardeşlerimizi BBP'ne davet etmiştir. Partimizin 20 yıllık geçmişinde muktedir idare için Türkiye'ye ve insanlık alemine ispat etme yolunda rüştünü ispatlamış, ülkemizde yaşayan herkes de hakkı olan, dinli-dinini bilen bir partidir. Din, dil, ırk, mezhep, renk ayrımı yapmadan, kadın haklarını sözde değil özde benimseyen-uygulayan, Türkiye'nin en entelektüel(araştırmacı) partisidir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP'li Güldoğan Ak Partililer'e Çağrıda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement