Edirne Lisesi'nin 156'ıncı Yılında Mezunlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Edirne Lisesi'nin 156'ıncı Yılında Mezunlarıyla Bir Araya Geldi

Edirne Lisesi\'nin 156\'ıncı Yılında Mezunlarıyla Bir Araya Geldi

Türkiye'nin en köklü okullarından, Edirne Lisesi, kuruluşunun 156'ncı yıldönümünü kutladı.

23.04.2013 16:22

Türkiye'nin en köklü okullarından, Edirne Lisesi, kuruluşunun 156'ncı yıldönümünü kutladı. Edirne Lisesi mezunları her yıl 23 Nisan'da düzenlediği geleneksel Pilav Günün'de bir araya geldi.

Eski, yeni mezunların okul bahçesindeki buluşmaları yine duygulu sahneler yarattı, bir an için eski günlere giden mezunlar öğrencilik dönemlerini hatırlayarak keyifli bir gün geçirdiler.

Geleneksel pilav gününe, Edirne Lisesi'nin geleneksel pilavına Vali Hasan Duruer, 54'üncü Mknz.P.Tug.Komutanı Tuğgeneral Cengiz Demirci, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Milletvekili Recep Gürkan, AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve, Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım, eski ve yeni mezunlar katıldı.

Edirne Lisesi Müdürlüğü, Okul Aile Birliği, Edirne Lisesinden Yetişenler Derneği (ELYD) ve Edirne Lisesi Vakfı (ELEV) tarafından aylar öncesinden başlatılan çalışmalar sonucunda her yıl düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Lise mezunları toplandığı okulun bahçesinde aynı zamanda eski öğretmenlerinle bir araya gelerek hasret giderdiler. Okul mezunları düzenlenen pilav gününde dağıtılan pilavı hep birlikte arkadaşlarıyla sınıfta yeme imkanı buldular.

(TY)

23.04.2013 16: 11: 12

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Lisesi'nin 156'ıncı Yılında Mezunlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement