Gaziantep İlçe Belediye Başkan Adaylarına Çoşkulu Karşılama - Son Dakika
Yerel

Gaziantep İlçe Belediye Başkan Adaylarına Çoşkulu Karşılama

Gaziantep İlçe Belediye Başkan Adaylarına Çoşkulu Karşılama

AK Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan Gaziantep ilçe belediye başkanlığı adayları havaalanında coşkuyla karşılandı.

22.01.2014 13:09

AK Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan Gaziantep ilçe belediye başkanlığı adayları havaalanında coşkuyla karşılandı.

AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Gaziantep'in ilçe belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı. Şahinbey İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet İhsan Tahmazoğlu, Şehitkamil İlçe Belediye Başkan Adayı M. Rıdvan Fadıloğlu, Araban İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Özdemir, İslahiye İlçe Belediye Başkan Adayı Kemal Vural, Karkamış İlçe Belediye Başkan Adayı Nuh Kocaaslan, Nizip İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Fevzi Akdoğan, Nurdağı İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırır, Oğuzeli İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Akgün, Yavuzeli İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Sakaroğlu olarak açıklandı.

Dün akşam saatlerinde Gaziantep'e dönen belediye başkan adayları, havaalanında vatandaşlar ve ilçe teşkilatı tarafından çiçekler, pankartlar ve davullar ile karşılandı. Belediye Başkan adayları havaalanında karşılarında gördükleri kalabalık karşısında sevinçleri yüzlerine yansıdı. Belediye başkan adayları vatandaşlara havaalanında karanfil dağıttı. Belediye başkan adayları vatandaşlar ile daha sonra belediye önüne giderek buradaki kutlamalara katıldı. Havai fişeklerin atıldığı karşılamada başkan adayları vatandaşlara ve ilçe teşkilatına açıklama yaparak, birlikte daha güzel işler yapacaklarını ve yapılacak seçimlerde el ele verip çalışmaları birlikte yürüteceklerini kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep İlçe Belediye Başkan Adaylarına Çoşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement