Genç Girişimciler Alaşehir'de Toplandı - Son Dakika
Yerel

Genç Girişimciler Alaşehir'de Toplandı

Genç Girişimciler Alaşehir\'de Toplandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin İlçe ziyaretleri sürüyor.

26.09.2013 17:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin İlçe ziyaretleri sürüyor.

Her ay bir ilçe de aylık olağan toplantıları gerçekleştiren Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Eylül ayı toplantılarını Alaşehir'de gerçekleştirdiler. TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Levent Akçalı, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Kurul Üyeleri Tufan Palabıyık, Sarper Uncular, Sadık Tolga Başeskici, Selim Akbıyıkoğlu, Hüseyin Öztürk ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Yılmaz'ın yer aldığı heyet, Alaşehir'de Alaşehir Ticaret Borsası, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederken, Günaydın Üzüm İşletmelerini de gezip, incelemelerde bulundular.Genç Girişimciler Kurulu Üyelerinin Alaşehir'de ilk durağı Alaşehir Ticaret Borsası oldu. Alaşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soygür ve Meclis Başkanı Yılmaz Yıldırım ile bir araya gelen kurul üyeleri Alaşehir Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Alaşehir Ticaret Borsası'nın Türkiye'nin önde gelen borsaları içinde yer aldığını belirten Başkan Hüseyin Soygür, "Borsamız kendi imkanlarıyla kurmuş olduğu laboratuarı ile şuanda sadece Alaşehir'e değil, Ege Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'ye hitap ediyor. Bir çok ilden gelen numuneler laboratuarımızda kontrolden geçiyor. Testleri yapılıyor. ve sonrasında da raporlanıyor. Her türlü meyvenin analizleri laboratuarımızda yapılabiliyor. Şuanda ülkenin her noktasından bizlere numuneler geliyor. ve bunların analizlerini başarı ile yapıyoruz. İhracatçılarımda kurmuş olduğumuz gümrükten işlemlerini rahatlıkla yapabiliyorlar. Bunun yanı sırada da oda hizmet binamızın sosyal tesislerini de bu dönem de tamamlayıp hizmete açacağız. Ben genç girişimcilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

VAHDİ GÜNAYDIN'DAN ALTIN ÖĞÜTLER

Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Alaşehir'de işletme ziyaretinde de bulundular. Günaydın Üzüm İşletmelerini ziyaret eden kurul üyeleri, işletme Genel Müdürü Vahdi Günaydın ile bir araya geldi. Vahdi Günaydın, genç girişimcilere ticari yaşantısında yaşadığı zorlukları, tecrübelerini ve başarı öyküsünü anlattı. Alaşehir'de kurduğu işletmenin öyküsünü anlatırken başından geçen olayları genç girişimciler ile paylaşan Günaydın, gençlere altın değerinde öğütler verdi. İyi bir işadamının her zaman işinin başında olması gerektiğini söyleyen Vahit Günaydın, "İş hayatında başarılı olmanın belli kuralları vardır. İlk kural işinizin her zaman başında olmanız gerekir. İşinizi markalaştırmanız lazım. Dürüst ve kimseye zarar vermeden ticaretinizi yapmalısınız. İşinizin başında olur, işinizi iyi takip ederseniz başarı da beraberinde mutlaka gelecektir." dedi.

Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Alaşehir'de son olarak Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiler. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile oda hizmet binasında bir araya geldi. Gençlerin ülkenin kalkınmasında çok büyük rol sahibi olduğunu vurgulayan Seyhan, "Yeni nesilden beklentilerimiz büyük. Sizlerin çalışmaları ülkemizin belirlediği hedeflere ulaşmasında büyük önem taşıyor. Bu yüzden bizlerde bu kurulu önemsiyor ve çalışmalarını destekliyoruz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Girişimciler Alaşehir'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement