Hakkari Gücü Yoluna Emin Adımlarla Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Hakkari Gücü Yoluna Emin Adımlarla Devam Ediyor

Hakkari Gücü Yoluna Emin Adımlarla Devam Ediyor

1'lik skorla mağlup etti.
Ligin birinci haftasında deplasmanda Erzurum Albayrak Bayan Futbol Takımı'nı 2-0'lık skorla yenen Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı, ikinci maçında kendi sahasında Belediye Vanspor'u 7-0'lık skorla mağlup etmişti.

25.11.2013 14:51

1'lik skorla mağlup etti.

Ligin birinci haftasında deplasmanda Erzurum Albayrak Bayan Futbol Takımı'nı 2-0'lık skorla yenen Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı, ikinci maçında kendi sahasında Belediye Vanspor'u 7-0'lık skorla mağlup etmişti. Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı, üçüncü haftada ise deplasmanda Muş Kartal Bayan Futbol Takımı'nı 2-1 skorla mağlup ederek, üç puanın sahibi oldu.

Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı Fahri Başkanı Sadrettin Güvener, Kulüp Başkanı Hüseyin Adıyaman ve Takım Kaptanı Cemile Timur, Muş ilinde konaklamalarına yardımcı olan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş ile Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na teşekkür ettiler.

Takım Hocası Tahir Temel, Muş Kartal Bayan Takımı ile deplasmanda zorlu bir maç yaptıklarını belirterek, bu maçı 2-1'lik skorla aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Temel, "Bu maçı aldığımız için futbolcularımızı kutluyoruz. Takımımız yoluna emin adımlarla devam ediyor. 27 Kasım Çarşamba günü ise maç fazlasıyla lider olan Nusaybin Geçlik Spor Bayan Futbol Takımı'nı evimizde konuk edeceğiz. Maça halkımızın desteğini bekliyoruz. Rakibimizi yenmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari Gücü Yoluna Emin Adımlarla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement