Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezine Hayran Kaldılar - Son Dakika
Yerel

Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezine Hayran Kaldılar

Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezine Hayran Kaldılar

'Yerel Yönetimlerde Kadın Zirvesi' paneli için Gaziantep'e gelen AK Partili kadınlar, Şahinbey Belediyesi tarafından kadınlara özel yapılan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'ne hayran kaldı.ve 81 ilin AK Parti İl Kadın Kolları...

26.05.2013 12:22

'Yerel Yönetimlerde Kadın Zirvesi' paneli için Gaziantep'e gelen AK Partili kadınlar, Şahinbey Belediyesi tarafından kadınlara özel yapılan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'ne hayran kaldı.

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkiye'de bir ilk olarak sadece kadınların faydalanacağı Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'ni AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Viyana Parlementosu Milletvekili, Eyalet Sözcüsü Şirvan Ekici, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, AK Parti Gaziantep Miletvekili Derya Bakbak, Konya Adsız Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik'in eşi Şahsenem Çelik,

ve 81 ilin AK Parti İl Kadın Kolları Başkanları gezdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun eşi Elif Tahmazoğlu ve Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Gökbudak ise geziye katılanlara tesis hakkında bilgiler verdi. Kadınlar daha sonra Şahinbey Belediyesi tarafından El Sanatlarıyla yaşayan müze olarak hizmete sunulan Gümrük Hanını gezdi.

Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nin Türkiye'nin hiçbir ilinde rastlamadı bir tesis olduğunu ifade eden AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, "Şahinbey Belediyemiz tarafında çok fonksiyonlu olarak yapılan bu tesis kadınların büyük bir ihtiyacını karşılayacaktır. Böyle bir tesisi hizmete sunduğu için Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Böyle bir kompleksi Avrupa'da dahi görmediğini kaydeden Viyana Parlementosu Milletvekili, Eyalet Sözcüsü Şirvan Ekici, "Böyle komplike bir tesisi görünce bir kadın olarak çok mutlu oldum. Muhteşem ve görkemli bir şekilde inşa edilen bu tesis anlam ve manasına uygun bir şekilde yapılmıştır. Bu projede emeği geçen herkese tüm kadınlar adına teşekkür ediyorum. Umarım bu proje diğer illere hatta ülkelere örnek olur" dedi.

Büyükşehirlerin böyle tesislere ihtiyacı olduğunu belirten, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat ve AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, "Bu tesisi görünce açıkçası imrendik. Böyle bir tesisin kendi illerimizde de olması için. Başkan şehirlerde küçük çapta böyle tesisler var ama komplike bir tesisi burada gördük. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, sağolsun kadınlar adına her türle şeyi dünmüş ve böylesine güzel bir tesis yapmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

(HD)

26.05.2013 12: 13: 58

TSI

NNNN - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezine Hayran Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement