İhlas Evleri Boyabat'ta 26 Konutun Temelini Attı - Son Dakika
Yerel

İhlas Evleri Boyabat'ta 26 Konutun Temelini Attı

İhlas Evleri Boyabat\'ta 26 Konutun Temelini Attı

Sinop'un Boyabat ilçesinde İhlas Evleri 1.Etap'ın temeli törenle atıldı.

01.06.2013 19:02

Sinop'un Boyabat ilçesinde İhlas Evleri 1. Etap'ın temeli törenle atıldı.

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat, Boyabat ilçesinde yapımına başladığı 26 konutluk 1. etap inşaatının temelini düzenlenen görkemli bir törenle attı. Törenine Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, İhlas Evleri Huzurlu İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, Anadolu Koordinatörü Osman Ener, İhlas Holding Karadeniz Bölge Temsilcisi Ahmed Kadem Kaptı, İhlas Evleri Satış Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan İhlas Evleri Satış Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar, yapılacak olan konutların teknik yapısı hakkında bilgi verdi. İhlas Evleri Huzurlu inşaat A.Ş. olarak bugüne kadar Türkiye genelinde 14 bin daire yaptıklarını ve hedeflerinin 20 bin civarında daire yapmak olduğunu söyledi.

Daha sonra bir konuşma yapan Huzurlu İnşaat İhlas Evleri Genel Müdürü Bayram Bıyıklı ise Türkiye'nin 32 ayrı noktasında inşaat faaliyeti sürdürdüklerini, bu yıl 350 daireyi daha teslim edeceklerini söyledi. İhlas Sinop Temsilcisi Abdullah Gür ile Boyabat Temsilcisi Recep Tiryaki'ye gayretlerinden dolayı teşekkür eden Bıyıklı; "İhlas ailesi olarak halkımıza iyi hizmetler vermekten mutluluk duyuyoruz. İhlas evlerinden satın alanlar her zaman kazanacaktır. Çünkü bir sadece daire satmıyoruz, dürüstlük temel ilkemizdir. Hayırlı insanlar hayırlara vesile olur. Arkadaşlarımızla beraber yaptığımız projeler ile vatandaşımıza kaliteli ev sahibi yapacağız. Trakya'dan başladık Anadolu'nun birçok il ve ilçesine bu hizmeti götürmeyi hedefliyoruz. Kaliteden asla taviz vermeden projelerimize devam ediyoruz. Biz dairelerimizde son teknoloji ürünleri kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz" dedi.

İhlas Holding Karadeniz Bölge Temsilcisi Ahmed Kadem Kaptı ise atılan temelin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Törende Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir ile Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, İhlas Evleri Huzurlu İnşaat A.Ş.'ye ilçeye yaptıkları yatırımdan dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol tarafından Boyabat 1. Etap konutların temeli attı. Kurban kesimi ve duanın ardından davetlilere etli pilav ikramında bulunuldu. Boyabat'a ilk etapta 26 konut yapılacağı, talep olması halinde başka konutların yapımı içinde çalışmaların devam ettiği belirtildi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhlas Evleri Boyabat'ta 26 Konutun Temelini Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement