İzmir Eski Belediye Başkanları Birliği Büyük Birlik Partisini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İzmir Eski Belediye Başkanları Birliği Büyük Birlik Partisini Ziyaret Etti

İzmir Eski Belediye Başkanları Birliği Büyük Birlik Partisini Ziyaret Etti

İzmir Eski Belediye Başkanları Birliği-Derneği Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket'i makamında ziyaret etti.

29.05.2012 15:51

İzmir Eski Belediye Başkanları Birliği-Derneği Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete katılan Bornova eski Belediye Başkanı Cengiz Bulut, "Yazıcıoğlu ile samimiyetimiz vardı. Kendisi bir demokrasi şehididir. Ona yapılan bir devire yapılan bir olaydır. Kendisi çok önemli çok büyük bir insandı. Ölümü, şehit edilişi bu ülke için büyük bir kayıptır" diye konuştu. Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının arkasında çok çeşitli ilişkiler olduğunu belirten Bulut, "Yaşananları basit bir olaymış gibi gösterip üzerini kapatmaya çalışmak yanlıştır. Bu özgürlükçü, bir davayı bir rejimi savunan ve oda davaya inananları temsil eden insanın katledilmesidir" diye konuştu. Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket ise, ziyaretlerinden dolayı eski belediye başkanlarına teşekkür ederken, "Ziyaretiniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Bizi mutlu ettiniz. Fakat son günlerde gelişen olaylar moralimizi oldukça bozmaktadır. Başkanımız, liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun kazasının incelenmesinde bazı eksiklikler yanlış adımlar görüyoruz. Tutuklu olan Sivil Savunmacılardan 3'ü tahliye oluyor. Bunun açıklamasının yapılması gerek" diye konuştu. Bereket Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sözlerini de hatırlatırken, "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanı çıkıp helikopter parçalarının sökülmesi ile alakalı olarak "parçaları keçiler mi gelip söktü" diye sorarken daha hangi kuvvetli delillerin ortaya çıkmasını bekliyorsunuz anlayamıyorum" şeklinde konuştu. Bereket eski belediye başkanlarından mevcut yerel yönetimlere destek vermelerini belirtirken, "İzmir'in sorunu maalesef ki çok. Sizin gibi büyüklerimiz bizlere destek olarak danışmanlık yaparka destek olmalısınız. Kentsel Dönüşüm gibi bir problem var. Bu sizin gibi bilgili, deneyimli, tecrübeli insanlar destek vermeden çözülemez. Sizlerin bize açtığınız yoldan desteklerinizi esirgememeniz gerek" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Eski Belediye Başkanları Birliği Büyük Birlik Partisini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement