Kılıçdaroğlu Aydın'a Geliyor - Son Dakika
Yerel

Kılıçdaroğlu Aydın'a Geliyor

Kılıçdaroğlu Aydın\'a Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Haziran Perşembe günü Aydın'a geliyor.

26.06.2012 14:29

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Haziran Perşembe günü Aydın'a geliyor. Yaklaşık bir ay önce hizmete geçen Aydın Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılışı yapacak olan Kılıçdaroğlu, bazı ilçeleri de ziyaret edecek.

Uzun bir süredir Aydın Belediyesinin yeni hizmet binasının açılışı için Aydın'a gelemsi beklenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Perşembe günü Aydın'a geliyor. Hava yoluyla İzmir'e gelecek olan Kılıçdaroğlu, 11: 30'da Aydın'da olacak. Aydın Belediyesi tarafından 25 Milyon TL'ye tamamlanan belediye hizmet binası törenle hizmete açılacak. 1997 yılında Hüseyin Aksu döneminde temeli atılan ve bir süre sonra inşaatı durdurulan Aydın Belediyesi hizmet binası için 13 yıl sonra Özlem Çerçioğlu tarafından binanın tamamlanması için başlatılan çalışmalar bir önce tamamlandı. Toplam 10 kat olan binanın dış cephe rengini zeytin yağı ve Aydın incirinden aldı. Daha önce Es-Ko iş merkezinde kiralanan 113 dükkanda hizmet veren Aydın Belediyesi, Türkiye'de kirada hizmet veren ender belediyelerden biriydi.

GÖZALTINA ALINAN CHP'Lİ BAŞKANLARI ZİYARET EDECEK

Açılışın ardından Yenipazar'a geçecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, burada halkı selamlayacak. Daha sonra 10 Mayıs günü ihale operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan CHP'li Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu ve Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ı ziyaret edecek olan CHP Lideri, Buharkent'te halkı selamlayacak. 2014 seçimlerinde büyükşehir statüsüne geçilince mahalleye dönüşecek olan ve belediyemi dokunma kampanyası başlatılan Atça'yı da ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu akşam saatlerine kadar ziyaretlerini sürdürecek.

Kemal Kılıçdaroğlu akşam ise Didim'e geçecek. Didim Belediyesi, Didim Turizm Derneği ve İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından hazırlanan proje doğrultusunda yapımı tamamlanan Altınkum Yalı Caddesinin resmi açılışını yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılış dolayısıyla düzenlenen Onur Akın'ın sahne alacağı halk konserine katılacak.

Geceyi Didim'de geçireceği öğrenilen Kılıçdaroğlu'nun 29 Haziran sabahı Aydın'dan ayrılacağı bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kılıçdaroğlu Aydın'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement