MHP İl Başkanları Bölge Toplantısı Erzurum'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanları Bölge Toplantısı Erzurum'da Yapıldı

MHP İl Başkanları Bölge Toplantısı Erzurum\'da Yapıldı

MHP Genişletilmiş Bölge İl Başkanları Toplantısı Erzurum'da yapıldı.

29.09.2012 16:30

MHP Genişletilmiş Bölge İl Başkanları Toplantısı Erzurum'da yapıldı.

Yıldızkent semtindeki bir düğün salonunda yapılan toplantıya MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Genel Sekreter Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Erdem, MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Ağrı, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Iğdır, Kars ve Ardahan MHP İl başkanları ve birçok davetli katıldı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman toplantının açılış bölümünde yaptığı konuşmada "Bölge İstişare toplantısını yapmak için bir araya geldik. Gün geçmiyor ki yurdun herhangi bir köşesinden bir şehit, bir gazi ve bir saldırı haberi gelmesin. Bir şehit cenazesi kalmadan yenileri gelir oldu. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. MHP kimsenin kuşkusu olmasın ki başta bölücü terör örgütü olmak üzere bütün sorunları çözecek inanca ve imana sahiptir. AK Parti hükümeti iktidara geldiği günden beri ülkemizin geleceğini tehdit eden riskli hareketlerden bulunmaktadır. Herkesin bildiği gibi ülkemizin dışa bağımlılığı artmıştır. Milletimizi yoksullukla zorluklar boğuşmaktadır. Atılan adımlar ülkemizin demokrasisini de yok olma noktasına getirirken aynı zamanda kriz ortamına da sürüklemiştir. Bu sorunların çözümü ve milletin rahata kavuşması için biz elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Ülke düzenini ve birliğini sağlayacak güç Milliyetçi Halk Partisi'nde mevcuttur" dedi.

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya ise konuşmasında "Vatan uğruna can verip şehit olan aslan Mehmetçiklerimize yüce rabbimden rahmet diliyorum. Peygamber efendimize hakaret eden filmin yapımcılarını ve bu filmi sadece tepki göstererek kınayanları ve terörle aynı masaya oturanları lanetliyorum. Cennet vatanımızın üzerinde kara bulutlar dolanıyor. Vatan için kaygılanan ve bir çıkış yolu bulma çabası içerisinde olan ülkücüler bu karabulutları dağıtacak güce sahiptir. Yaptığımız bu toplantının genel kongreyle yakın bir zamana gelmesi tamamen bir tesadüftür.

Milliyetçi hareket partisinde abilik dönemi bitmiştir. Artık bizim koyduğumuz ölçülerde hareket edilecektir. Biz ülke yönetiminde yer almak istiyoruz. Milletimizin sorunlarına çözüm üretmek için buradayız. Şunu da unutmamalıyız Devlet Bahçeli Büyük bir duruşun adıdır. " ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanları Bölge Toplantısı Erzurum'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement