Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu: "Arifiye 7 Haziran'a Hazır" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu: "Arifiye 7 Haziran'a Hazır"

Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu: "Arifiye 7 Haziran\'a Hazır"

Seçim çalışmalarına Arifiye’de devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Sanayiye dönük atılan adımların yanında, Arifiye’yi eğitim üssü haline getirecek dev gelişmeleri de birlikte yaşayacağız. Tablo hiçbir yerde değişmiyor.

03.05.2015 15:20

Seçim çalışmalarına Arifiye'de devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, "Sanayiye dönük atılan adımların yanında, Arifiye'yi eğitim üssü haline getirecek dev gelişmeleri de birlikte yaşayacağız. Tablo hiçbir yerde değişmiyor. Arifiye de 7 Haziran'ı bir milat olarak görüyor" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçim çalışmalarını Arifiye'de sürdürdü. Programı kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve vatandaşlar ile bir araya gelen Hacıeyüpoğlu'na teşkilat mensuplarının yanı sıra, Genel Seçimler için AK Parti Milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunan Mefail Deribaş da eşlik etti. Hacıeyüpoğlu, "Türk Hava Yolları Rusya Federasyonu Genel Müdürü Mefail Deribaş, Ahmet Orhan ve Abdullah Mert gibi değerli isimler seçim çalışmalarında bizleri yalnız bırakmadı. Aday adayı diğer arkadaşlarımız da hep birlikte sahadalar. AK Parti davasını ortaya koyan tablo işte budur. Biz milletvekili listesinde yer almayan değerli isimlerle birlikte yürüyoruz. Muhalefet partilerinde ise 1-2 isim dışındaki diğer adayların esamesi okunmuyor. Biz ilkelerimizle yürümeye devam ederken, muhalefet partileri adayları arasında birliği yakalayamıyor" diye konuştu. Programının devamında Arifiye Kışlaçay, Çınardibi ve Kumbaşı mahalle sakinleri ile bir araya gelen Recep Hacıeyüpoğlu, "Arifiye bugüne kadar hayata geçirilen hizmetlerle Sakarya'da AK Parti belediyeciliğinin önde gelen ilçelerinden biri haline geldi. Sanayiye dönük atılan adımların yanında, ilçemizi eğitim üssü haline getirecek dev gelişmeleri de birlikte yaşayacağız. Arifiye 7 Haziran'ı bir milat olarak görüyor. 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir siyasal parti ve milletin kaderi AK siyasette birleşti. 785 bin metrekarenin tamamından teveccüh gören AK Parti'yle yeni Türkiye'nin inşası sürecek" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu: 'Arifiye 7 Haziran'a Hazır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement