Milletvekili Başer, Yerköy'de Esnafların Dertlerini Dinledi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Başer, Yerköy'de Esnafların Dertlerini Dinledi

Milletvekili Başer, Yerköy\'de Esnafların Dertlerini Dinledi

YOZGAT (AA) AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve beraberindeki heyet Yerköy'de esnaf ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

26.07.2013 18:44

YOZGAT (AA) AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve beraberindeki heyet Yerköy'de esnaf ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Başer, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, esnafların  sıkıntılarını dertlerini dinlediklerini ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek "Yerköy ilçemize gelerek esnaflarımızın sıkıntılarını ve dertlerini dinledik. Biz her zaman vatandaşımızın yanındayız ve vatandaşlarımızla bağımızı daha da güçlendirmek, aramızdaki gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırmak için buradayız" dedi.

Esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını çözüme noktasında en kısa zamanda giderileceğini ifade eden Başer, "Yerköy'e son 4 yıl içerisinde büyük yatırımlara imza atıldı. Yerköy'de, gerek eğitim, gerek hızlı tren, gerekse belediye çalışmaları olsun büyük yatırımlar gerçekleşti. Yerköy'de şuan halen devam etmekte olsan belediye çalışmalarının yakın takipçisiyiz. Umuyorum ki, bu çalışmalar bittiği zaman ilçemiz örnek bir ilçe olacaktır." şeklinde konuştu.

AK Parti hükümetinin, Yerköy'e yapmış olduğu emniyet müdürlüğü ve hükümet konağı binasında çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini Başer, "Yerköy'de iki tane lise binasının yapımı yüklenici firmalar tarafından yapılmaktadır. Devam eden inşaat çalışmalarını yerinde gördük ve inceledik. İnanıyor ve ümit ediyorum ki Yerköy daha güzel olacak. Yerköy ilçemiz her geçen gün biraz daha güzelleşecektir" diye konuştu

Başer'e ziyaretlerde Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve ilçe teşkilatı eşlik etti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Başer, Yerköy'de Esnafların Dertlerini Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement