Şahinbey'de Taha ve Reha Yeprem Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de Taha ve Reha Yeprem Rüzgarı Esti

Şahinbey\'de Taha ve Reha Yeprem Rüzgarı Esti

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde sahne alan Taha ve Reha Yeprem davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

05.08.2012 15:55

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde sahne alan Taha ve Reha Yeprem davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Şahinbey Parkında gerçekleştirilen programa AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Ortaoyunu ve meddah gösterileri ile neşeli anların yaşandığı etkinliklerin ardından sahne alan sanatçılar Taha ve Reha Yeprem söyledikleri ezgi, türkü ve şiirlerle davetlilere muhteşem bir gece yaşattılar. Kendine has üslubuyla ilahiler seslendiren sevilen sanatçı Taha, 'Yıldızları da al yanına', 'güllerin efendisi' gibi birçok sevilen eserini seslendirerek, söylediği birbirinden güzel ilahiler ile gönülleri coşturdu.

2000 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışında kültürel faaliyetlere sunucu olarak iştirak eden, Şahinbey Belediyesi Ramazan etkinliklerinin sunuculuğunu yapan Reha Yeprem ise okuduğu birbirinden güzel şiirlerle dinleyenlere duygulu anlar yaşattı. Sanatçı Taha ve Reha Yeprem'e günün anısına buket takdimi için sahneye çağırılan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu her iki sanatçıya da çiçek ve hediye takdim ettiler.

İki ustanın yanında diyecek bir şey olmadığını söyleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, "Dillerine sağlık diyoruz. Onların dillerinde ve gönüllerinde peygamberimiz yatıyor. Allah onlardan razı olsun" dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Ramazan ayının ruhuna ve manasına uygun bir gece yaşattılar. Tüm dinleyenlerimiz adına sanatçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Gece Kosova Halk oyunları grubunun gösterileri ile son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de Taha ve Reha Yeprem Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement