Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Baykal seçim çalışmalarını Kumluca ilçesinde sürdürdü.

14.02.2014 15:01

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kumluca ilçesini ziyaret ederek, partilerle sohbet etti.

Baykal, beraberinde Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan ve Arif Bulut ile partisinin CHP Kumluca İlçe Teşkilatı'na geldi. Burada bir süre partilerle sohbet eden Baykal, yaptığı konuşmada, yaklaşan yerel seçimlerin iktidara "Dur" demek için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Gelinen noktada kendilerinin daha önceden yaşanacak olayları bildiklerini ve bu konuda her zaman uyarılarda bulunduklarını savunan Baykal, olayların bir ülke için "çok kötü" olduğunu belirtti.

Baykal, "Yolsuzluk olayları başka ülkelerde de olur, onlar bu olayların içinde değildirler aracılık ederler. Ama bizdeki durum bu değil, hükümetin dört bakanı bu işin içinde. Bakan istifa ederken, (Bütün bu olayları yaparken senin bilgin dahilinde yaptım, sen de istifa etmelisin) diyor. Bu da gösteriyor ki, yolsuzluğun boyutu bu kişilerle sınırlı değil, tamamını, hükümeti kapsıyor" dedi.

Yaşanan olaylara hiçbir kurumun "Dur" demediğini de savunan Baykal, "Bütün bu olaylara 'Dur' diyecek tek merci millettir. Bu nedenle yaklaşan yerel seçimler çok önemli" diye konuştu.

Baykal ve beraberindekiler daha sonra Finike ilçesine gitti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement