Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Antalya’nın ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzunun ve masal parkının olduğu Kepezpark Varsak’ı gezen Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, Kepez Belediyesi’nin vizyon projelerini Muratpaşa’ya taşıyacaklarını söyledi.

22.01.2014 12:15

Antalya'nın ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzunun ve masal parkının olduğu Kepezpark Varsak'ı gezen Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, Kepez Belediyesi'nin vizyon projelerini Muratpaşa'ya taşıyacaklarını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut'a, 20 milyon bütçe ile 46 dönümlük alana inşa edilen Kepezpark Varsak projesini yerinde tanıttı. AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan da yer aldığı gezide Başkan Tütüncü, Cihan Bulut'a ilk olarak 5 dönümlük alan üzerine kurulan ve Antalya'da bir ilk olan masal parkını tanıttı. Tütüncü, 88 adet çizgi film ve masal kahramanının 88 adet heykelinin ve 14 adet ortam canlandırmasının bulunduğu masal adası hakkında bilgiler verdi. Tütüncü, daha sonra FIFA standartlarına uygun 500 kişilik açık tribünleri ve soyunma odaları olan 45x25 metre boyutlarında 2 adet sentetik çim futbol sahası ile FIBA kurallarına uygun 2 adet basketbol sahasıyla ilgili Cihan Bulut'a bilgi verdi.

Tütüncü, son olarak Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi'nin tanıtımını yaptı. Başkan Adayı Cihan Bulut, Antalya'nın ilki olan, bin 500 seyirci kapasiteli tribünü bulunan Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) standartlarına uygun olarak, 3,10 metre derinliğinde ve 25x50 metre boyutlarında 10 kulvarlı olarak yapılan havuzu dikkatli bir şekilde inceledi. Bulut, tesisteki gençlik merkezi, kütüphane ve bilgisayarın yer aldığı çocuklara yönelik bilgi evi, fitness salonu hakkında da Tütüncü'den bilgi aldı.

Kepezpark Varsak projesini beğendiğini belirten Cihan Bulut, "Sayın Hakan Tütüncü, 5 yılda çok güzel projelere imza attı. Kepezpark Varsak gibi güzel projelerini gördükten sonra Muratpaşa'da yükümüz daha da arttı. Kepez'in vizyon projelerini Muratpaşa'ya taşıyacağız. Hakan Başkan'ı güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. 2. döneminde de çok güzel projelere imza atacağına inanıyorum" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut'a adaylık çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Hakan Tütüncü, Antalya'nın ihtiyaçlarına cevap veren, Kepez'e değer kazandıran projelerinin örnek alınacak olmasının ise kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement