Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Uslu, hükümetin Çorum'da 8.5 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiğini açıkladı.

24.03.2014 16:12

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Uslu, hükumetin Çorum'da 8.5 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiğini açıkladı.

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle ilçe ziyaretlerini sürdüren Uslu, Oğuzlar ilçesinde düzenlenen mitingde halka hitap ederek 30 Mart tarihindeki seçimlerde partisinin belediye başkan adayı Ali Uyanık'a destek istedi.

Konuşmasında il genelinde yapılan hizmet ve yatırımları anlatan Uslu, hükumetin Çorum'da 8.5 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiğini ifade etti.

Halkın iktidarını hazmedemeyenlerin kirli senaryolara başvurduğunu, her gün yeni bir senaryo ve karalama kampanyası ile halkın karşısına çıkarak fitne ürettiklerini ileri süren Uslu, "Bu fitneleri üreten şer odakları belli. Çorba partisi olan CHP, içerisinde her türlü partiliyi barındıran bir parti oldu. Kılıçdaroğlu her gittiği yerde değişik el hareketleri yapmaya başladı. Vatandaşlara şirin görünmek için nasıl el hareketleri yaptığını basında çıkan haberlerde hep birlikte görmekteyiz" dedi.

30 Mart'ta Türkiye'yi karıştırma hesabı yapanlara ya fırsat verileceğini ya da dur denileceğinin altını çizen Uslu, şunları kaydetti:

"Bu seçimlerde hepimiz canla, başla çalışmak zorundayız. Bu seçim bir yerel seçim değil, önceki seçimden daha farklı. Bugüne kadar seçim sandığında bizi yenemeyeceğini anlayanlar, türlü oyunlar, iftira ve montajlardan medet umar oldular. Bu seçimde sadece sandıktan kimin çıkacağından ziyade bizden Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı istiyorlar. Geçmişte bu oyunu Erbakan Hoca'ya da yaptılar. 'Beceremediniz çekin gidin' diyenler Erbakan Hoca'nın cenazesinden sonra 'çok büyük devlet adamıydı' diye ikiyüzlü bir tavır sergilediler. Yine rahmetli Ecevit'e yardım almadan ayakta bile duramıyor diyenler vefat ettiğinde 'büyük devlet adamını kaybettik' demeye başladılar. Yani kendilerince böyle önemli devlet adamlarını karalama yoluna gidiyorlar. Biz bu seçimde yaptığımız hizmetler yerine Türkiye'nin gücüne inananlar olarak Türkiye'nin geleceğini kurtarmaya çalışacağız." - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement