Adana'da Baraja Düşen Çocuğun Cansız Bedenine Ulaşıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da Baraja Düşen Çocuğun Cansız Bedenine Ulaşıldı

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuk, arkadaşıyla oyun oynarken dengesini kaybederek baraja düştü. Arkadaşı yardım istemek için köye giderken, köylüler durumu ekiplere bildirdi. Dalgıçlar, çocuğun cansız bedenine ulaştı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

16.09.2023 19:27  Güncelleme: 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyun oynarken baraja düşen çocuk hayatını kaybetti

ADANA - Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde arkadaşıyla oyun oynarken baraja düşen 14 yaşındaki çocuğun cansız bedenine ulaşıldı, yakınlarının feryadı yürek yaktı.

Edinilen bilgiye göre olay ilçeye bağlı Çatalçam köyünde meydana geldi. İddiaya göre 14 yaşındaki Ömer Bektaş arkadaşıyla baraj kenarına oynamaya gitti. Bir süre sonra Bektaş dengesini kaybedip baraja düştü. Arkadaşı onu kurtarmak istedi ancak başarılı olamayınca yardım istemek için köye geldi. Köylüler hem durumu dalgıç ekibine haber verdi. Baraja gelen ekip yaptığı aramada çocuğun cansız bedenine ulaştı. Çocuğun cesedini gören ailenin feryadı yürek yaktı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Çocuğun cansız bedeni ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Adana\'da Baraja Düşen Çocuğun Cansız Bedenine Ulaşıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da Baraja Düşen Çocuğun Cansız Bedenine Ulaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement