Alanya'da boğulan turistin ülkesi Belarus'ta firari yarbay olduğu belirlendi - Son Dakika
3.Sayfa

Alanya'da boğulan turistin ülkesi Belarus'ta firari yarbay olduğu belirlendi

Alanya\'da boğulan turistin ülkesi Belarus\'ta firari yarbay olduğu belirlendi

Antalya'nın Alanya ilçesinde denizde boğularak hayatını kaybeden turistin ülkesi Belarus'ta firari yarbay olduğu ve arandığı tespit edildi. Aliaksei Shubara isimli turist, yasak olmasına rağmen denize girmiş ve bir süre sonra gözden kaybolmuştu. Shubara'nın cenazesinin 15 gün içinde yakınları tarafından alınmaması durumunda kimsesizler mezarlığına defnedileceği belirtildi.

10.01.2024 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde geçtiğimiz gün denizde boğularak hayatını kaybeden turistin ülkesi Belarus'ta firari yarbay olduğu ve arandığı belirlendi.

Alanya'da bulunan Keykubat Plajı'nda 7 Ocak Pazar günü yaşanan olayda, tatil için ilçeye gelen 39 yaşındaki Aliaksei Shubara isimli turist, yasak olmasına rağmen denize girmişti. Shubara, bir süre sonra denizde gözden kaybolmuştu. Sahil Güvenlik ekiplerinin araması sonucunda bulunan Shubara kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Aliaksesi Shubara'nın ülkesi Belarus'ta darbe girişimi olayına karışarak İngiltere'ye kaçtığı ve ardından da Alanya'ya tatil için geldiği belirlendi. Shubara'nın cenazesinin ise 15 gün içinde yakınları tarafından alınmadığı takdirde kimsesizler mezarlığına defnedileceği öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alanya'da boğulan turistin ülkesi Belarus'ta firari yarbay olduğu belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement