Aracın kapısını açan 3 yaşındaki çocuk, arabanın altında kalarak hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Aracın kapısını açan 3 yaşındaki çocuk, arabanın altında kalarak hayatını kaybetti

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde babasının kullandığı otomobilin arka koltuğunda oturan 3 yaşındaki çocuk bir anda kapıyı açarak atladı. Arabanın altında kalan çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

28.12.2021 23:49  Güncelleme: 23:53

Kuşadası'nın İkiçeşmelik Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ali Seçğin çocuklarını arabaya bindirerek eve doğru ilerledi.

BABA, FARK ETMEDEN ÇOCUĞUNU EZDİ

Arka koltukta oturan Seçğin'in iki çocuğundan biri olan 3 yaşındaki Cemre Seçğin, kapıyı açarak bir anda seyir halindeki otomobilden atladı. Çocuğunun arabadan düştüğünü görmeyen baba, fark etmeden çocuğunu ezdi.

ÇOCUK HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Hareketsiz şekilde yere yatan çocuk ihbar üzerine gelen ambulans ile Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 3 yaşında olan Cemre Seçğin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çocuğun anne ve babası hastanede sinir krizi geçirirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aracın kapısını açan 3 yaşındaki çocuk, arabanın altında kalarak hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aracın kapısını açan 3 yaşındaki çocuk, arabanın altında kalarak hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement