Akran zorbalığı kamerada: Arkadaşlarını kavga ettirip izlediler - Son Dakika
3.Sayfa

Akran zorbalığı kamerada: Arkadaşlarını kavga ettirip izlediler

İstanbul Arnavutköy'de 2 çocuğun kavga etmesini teşvik diğer çocuklar o anları cep telefonuyla kaydetti. Arkadaşlarının kavga etmesiyle eğlenen çocuklar, o anları gülerek izledi.

21.01.2024 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Arnavutköy'de çayırlık bir alanda 2 çocuğun kavga etmesine müsaade eden çocuklar o anları saniye saniye kaydetti. Kavgayı ayırmak isteyen bazı kişilere de müsaade etmeyen gençlerin o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

ARKADAŞLARININ KAVGA ETMESİNİ İZLEDİLER

Arnavutköy Bolluca Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda, bir ortaokul yanındaki boş arazide 2 çocuk kavga etti. Arkadaşlarının kavga etmesiyle eğlenen diğer çocuklar ise o anları gülerek izledi.

O ANLAR KAMERADA

Grup içerisindeki bazı çocuklar kavgayı ayırmak istediğinde ise izin vermeyerek kavganın devam etmesini istedi. Akran zorbalığını cep telefonu kamerası ile kaydeden çocukların birbirine acımasızca saldırdığı, diğerlerinin ise destekleyerek bağırdığı görüldü.

Akran zorbalığı kamerada: Arkadaşlarını kavga ettirip izlediler
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Akran zorbalığı kamerada: Arkadaşlarını kavga ettirip izlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ramazan Katırcı: Dünyada Orta ve alt gelirli insanlara bakın büyüğünden küçüğüne sürekli bir fiziki kavga olayının içinde, üst soylar ise ya koltuk, ya makam için ara sıra kavga ediyorlar. Konuşup anlaşayım diye birşey yok, kime neyi ispat ediyorsunuz, Allah akıl fikir versin büyüğünden küçüğüne. 64 4 Yanıtla
  • guvenlik office: iyide bunda birşey yokki. bizim her günümüz böyleydi. 2 genç kozlarını paylaşmış illaki birisi dayak yiycek birisi atacak. keşke her zorbalık böyle delikanlıca olsa :) ddislike fazla vermeyin hee :)) 1 23 Yanıtla

Advertisement