Ataşehir'de Hastane Otoparkında Ölü Bulunan Kadın - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Ataşehir'de Hastane Otoparkında Ölü Bulunan Kadın

Ataşehir\'de Hastane Otoparkında Ölü Bulunan Kadın
10.11.2023 17:51

Ataşehir'de bulunan Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında bir kadın, otomobilin yolcu koltuğunda ölü olarak bulundu. İşçilerin fark etmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı. Sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi ve ceset Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Ataşehir'de bir kadın, hastane otoparkındaki otomobilin yolcu koltuğunda ölü bulundu.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında yol çalışması yapan işçiler, park halindeki 34 ZH 4755 plakalı otomobilde bir kadının emniyet kemeri takılı vaziyette uzun süredir hareketsiz olduğunu fark ederek, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Kadının cesedi, incelemelerin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polisin konuyla ilgili başlattığı çalışma sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Ataşehir'de Hastane Otoparkında Ölü Bulunan Kadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement