Avcılar'da koca dehşeti! Eşini ve eniştesini öldüren adam sırra kadem bastı - Son Dakika
3.Sayfa

Avcılar'da koca dehşeti! Eşini ve eniştesini öldüren adam sırra kadem bastı

Avcılar\'da koca dehşeti! Eşini ve eniştesini öldüren adam sırra kadem bastı

Avcılar'da Ümit Acer adlı saldırgan, çıkan tartışma sonucu eniştesini ve eşini silahla ateş ederek öldürdü. Olay sonrası sırra kadem basan Acer'i yakalamak için çalışma başlatıldı.

02.02.2021 17:40  Güncelleme: 21:00

Saat 14.35 sıralarında Avcılar Tahtakale Mahallesi Temel Sokakta meydana gelen olayda, eniştesi Kenan Erol'a ait tekstil atölyesine gelen Ümit Acer, eşi ve eniştesi ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonucu Acer, tabancasıyla eniştesi ve eşi Canan Acer'e ateş etti.

SALDIRGAN OLAY YERİNDEN KAÇTI

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirirken, Acer otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Canan Acer ve Kenan Erol'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri ise kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Avcılar'da koca dehşeti: Önce eşini sonra eniştesini öldürdü

"İKİSİNİN DE KAFASINA SIKTIM"

Polis ekipleri, yaptıkları ilk çalışmada şüphelinin olaydan sonra Menşur E. isimli akrabasını arayarak, "İkisinin de ben kafasına sıktım" dediği öğrendi. Acer ve Erol'un cenazeleri, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin tamamlanmasının ardından özel bir hastanenin morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Avcılar'da koca dehşeti! Eşini ve eniştesini öldüren adam sırra kadem bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement