Son dakika haberi! Bakırköy'de elinde kılıç ve satırla insanlara saldıran avukat tutuklandı - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika haberi! Bakırköy'de elinde kılıç ve satırla insanlara saldıran avukat tutuklandı

Gelen son dakika haberlerine göre - Bakırköy'de elinde kılıç ve satırla insanlara saldıran avukat tutuklandı Bakırköy'de Avukat Levent Dağlaroğlu bir elinde kılıç diğer elinde satırla avukat Ramazan Erdoğan'ı sonra da sokaktaki vatandaşları tehdit eden avukat gözaltına alındı.

25.10.2022 12:32  Güncelleme: 16:34

- Bakırköy'de elinde kılıç ve satırla insanlara saldıran avukat tutuklandı

İSTANBUL - Bakırköy'de Avukat Levent Dağlaroğlu bir elinde kılıç diğer elinde satırla avukat Ramazan Erdoğan'ı sonra da sokaktaki vatandaşları tehdit eden avukat gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesi tamamlanan avukat, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde 20 Ekim 2022 tarihinde bir elinde kılıç diğer elindeki satırla bağırıp, küfür eden avukat Levent Dağlaroğlu önce meslektaşına ardından da sokaktaki insanlara saldırmıştı. Olay üzerine gözaltına alınan avukat ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelenen kamera görüntülerin ardından avukat Levent Dağlaroğlu tekrar gözaltına alınarak Bakırköy Adalet Sarayı'na getirildi. Avukat Levent Dağlaroğlu Sulh Ceza hakimliği tarafından 'silahla tehdit' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son dakika haberi! Bakırköy\'de elinde kılıç ve satırla insanlara saldıran avukat tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika haberi! Bakırköy'de elinde kılıç ve satırla insanlara saldıran avukat tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement