Balıkesir'de akaryakıt istasyonunda patlama: 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de akaryakıt istasyonunda patlama: 2 yaralı

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun yönetim idari kısmında meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle istasyonda bulunanlar büyük panik yaşadı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Patlamanın nedeni hava kompresörünün patlaması olarak tahmin ediliyor ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

09.01.2024 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de akaryakıt istasyonunda patlama: 2 yaralı

BALIKESİR - Balıkesir'de bir akaryakıt istasyonun yönetim idari kısmında patlama meydana geldi. Patlamada herhangi bir can kaybı yaşanmazken, 2 kişi yaralandı.

Balıkesir'in Altıeylül İlçesi merkez Çayırhisar Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunun yönetim idari kısmında patlama meydana geldi. İstasyonda bulunanlar patlama nedeniyle büyük panik yaşadı.

İstasyon çalışanları tarafından 112 sağlık ve jandarma ekiplerine haber verildi.

Oda da bulunan eşyalar patlamanın etkisiyle etrafa yayılırken, 2 kişi yaralandı. Bir otomobil de hasar gördü. Yaralılar ambulansla Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk edildi. Olayın ilk belirlemeye göre hava kompresörünün patlaması nedeniyle meydana geldiği tahmin edilirken, itfaiye ekipleri patlamanın kesin nedeniyle ilgili araştırmayı sürdürüyor. Olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Balıkesir\'de akaryakıt istasyonunda patlama: 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de akaryakıt istasyonunda patlama: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement