Antalya'da Trafik Kazası! Başından Bir An Olsun Ayrılmadı - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Trafik Kazası! Başından Bir An Olsun Ayrılmadı

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi ağır yaralandı. Kazada yaralanan adamın, aynı otomobilde bulunduğu genç kadının başından ayrılmaması dikkat çekti.

17.02.2017 12:04  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü Volkan C. ile aynı otomobilde bulunduğu Aylin Ş. ve kamyonet sürücüsü Sezai Ş. ağır yaralandı. Volkan C.'nin, yerde yatan Aylin Ş.'nin başından ayrılmaması dikkat çekti.

KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

Mersin - Antalya D-400 karayolundaki ışıklarda feci bir kaza meydana geldi. Işıklara hızla girdiği ileri sürülen lüks bir otomobille, ekmek yüklü olduğu öğrenilen kamyonet çarpıştı. Kazada plakası öğrenilemeyen otomobilin sürücüsü 36 yaşındaki Volkan C., otomobilde bulunan 26 yaşındaki Aylin Ş. ile kamyonet sürücüsü Sezai Ş. yaralandı.

AMBULANS GELENE KADAR BAŞINDA BEKLEDİ

Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar olay yerine koşarken, Volkan C.'nin ambulanslar gelene kadar Aylin Ş.'nin başında beklemesi dikkat çekti.

Ambulasların gelmesinin ardından durumu ağır olan Sezai Ş. Mersin'e, Volkan C. ile Aylin Ş. ise kaza Erdemli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Antalya'da Trafik Kazası! Başından Bir An Olsun Ayrılmadı

Antalya\'da Trafik Kazası! Başından Bir An Olsun Ayrılmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Trafik Kazası! Başından Bir An Olsun Ayrılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement