Bodrum'da gece kulübünde çıkan silahlı kavgada 1 ölü, 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Bodrum'da gece kulübünde çıkan silahlı kavgada 1 ölü, 2 yaralı

Bodrum\'da gece kulübünde çıkan silahlı kavgada 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir gece kulübünde hesap yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olayın ardından polis ekipleri faillerin yakalanması için çalışmalara başladı.

11.05.2024 13:00

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir gece kulübünde hesap yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay, sabaha karşı Gümbet Mahallesi Barlar Sokağı'nda faaliyet gösteren bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, mekanın işletmecileri ile müşterileri arasında hesap yüzünden kavga çıktı. Gece kulübünden ayrılan müşteriler, bir süre sonra mekanın önüne gelip ateş açtılar. Olayda 3 kişi silahla vurularak yaralandı. Yaralılar, özel araçlarla hastaneye kaldırıldı. Silahı ateşleyen müşteriler ise olay yerinden kaçtı.

İhbarın ardından polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Bel bölgesine isabet eden kurşunla yaralanan Onur Dirican (30), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dirican'ın gece kulübünün animasyon işlerini yaptığı öğrenildi. F.T. ve O.K. isimli yaralıların tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Cenaze, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekiplerince olayın faillerinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bodrum'da gece kulübünde çıkan silahlı kavgada 1 ölü, 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement