Bolu'da kafede çıkan kavgada kadınlar birbirine saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Bolu'da kafede çıkan kavgada kadınlar birbirine saldırdı

Bolu\'da kafede çıkan kavgada kadınlar birbirine saldırdı

Bolu'nun Karaçayır Mahallesi'nde bulunan bir kafede, bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kadınlar birbirlerine tekme tokat saldırırken, kavgaya müdahale etmek isteyen diğer müşteriler de karıştı. Kavgada bir kadın merdivenlerden düşerek yaralandı. Kafe çalışanları ve diğer müşterilerin müdahalesiyle kavga sonlandırıldı.

03.10.2023 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da kafede kadınlar arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Saç saça baş başa kavga eden kadınları kafede oturan diğer müşteriler ayırmaya çalıştı.

Olay, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafede oturan kadınlar arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Tekme tokat birbirlerine saldıran kadınların kavgası vatandaş kamerasına yansıdı. Kafe dışına taşan kavgaya erkek müşterilerin de karıştığı görüldü. Bir kişinin kadına vurması kavgayı daha da alevlendirdi. Kavgaya karışan kadınlardan biri aldığı darbeyle dengesini kaybederek kafe merdivenlerinden aşağıya düştü. Kafede bulunan müşteriler kavga eden kadınların arasına girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Güçlükle sakinleştirilen kadınlar daha sonra kafeden ayrıldı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bolu'da kafede çıkan kavgada kadınlar birbirine saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement