Borcunu ödemek için çağırdığı iki kardeşe pusu kurup kurşun yağdırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Borcunu ödemek için çağırdığı iki kardeşe pusu kurup kurşun yağdırdı

Bursa'da aralarında alacak verecek meselesi bulunan iki kardeşi "Gelin borcunuzu ödeyeyim" diyerek yanına çağıran şüpheli, kardeşlere pusu kurdu. Olayda ağır yaralanan kardeşlerin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

24.06.2020 02:36  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde Hakkı B., borcunu ödeyeceğini söyleyerek çağırdığı Aslan ve Mehmet Çetinkaya adlı kardeşlere pusu kurarak ateş açtı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan iki kardeş hastanede tedaviye alındı.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesine bağlı Zeyniler Mahallesi Yolu'nda meydana geldi. Hakkı B., iddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi bulunan Aslan Çetinkaya ve kardeşi Mehmet Çetinkaya'ya borcunu ödeyeceğini söyleyerek Zeyniler Mahallesi Yolu'na davet etti. İki kardeş, 16 AAC 942 plakalı otomobille olay yerine geldi. Burada bir süre Çetinkaya kardeşlere pusu kuran Hakkı B., bir anda tabanca ile ateş etti. İki kardeş kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli Hakkı B ise olay yerinden kaçtı.

Borcunu ödemek için çağırdığı iki kardeşe pusu kurup kurşun yağmuruna tuttu

500 METRE SONRA KAZA YAPTILAR

Vücutlarının baş ve göğüs kısmına isabet eden mermilerle yaralanan iki kardeş, güçlükle geldikleri otomobille bölgeden uzaklaşmak isterken, yaklaşık 500 metre ilerledikten sonra kaza yaptı.

Borcunu ödemek için çağırdığı iki kardeşe pusu kurup kurşun yağmuruna tuttu

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştiren Hakkı B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Borcunu ödemek için çağırdığı iki kardeşe pusu kurup kurşun yağdırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Borcunu ödemek için çağırdığı iki kardeşe pusu kurup kurşun yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Düşünen Beyin: Sonra yorum yapacağım 1 0 Yanıtla
  • tutku: hem borcunu ödeme hemde kardeşlere pusu kurup öldürmeye çalış. sanırım bu senin dünyada son nefes alış verişlerin. tadını çıkarmaya bak. kardeşler gerekeni yapacaklardır çünkü hak etmişsin. 0 0 Yanıtla
  • Zynp: Zor zamanında borç veren kişilere borcunu ödememek için kurşun yağdır. İyilikten maraz doğar derler ya bu zamanda ne borç vercen ne de alcan! 0 0 Yanıtla
  • Fikret : Ne demek? yardım et karşılığında kurşun ye. Yazık hemde çok yazık. 0 0 Yanıtla
  • pala: alacak verecekte bı rajon vardır bu ıslere karı kız cocuk karıstırılmaz tahmınım bu tıp bı olaybu 0 0 Yanıtla
  • Şimdi : Sülalen öder parayı. 0 0 Yanıtla

Advertisement